Inspiratiesessie visueel samenwerken tijdens ISE 2018

Inspiratiesessie - Visueel samenwerken

Op donderdagmiddag 8 februari a.s. organiseert Canon Nederland N.V. in samenwerking met SMART Technologies de Inspiratiesessie visueel samenwerken op ISE 2018, ‘s werelds grootste beurs op het gebied van AV-systeemintegratie, in de RAI te Amsterdam. 

Wilt u slimmer vergaderen, samenwerken, ontwerpbesluiten nemen en slimmer BIMmen in bouwprojecten? Graag nodigen wij u uit voor deze inspiratiesessie waarbij u in één middag kennis maakt met de oplossingen van SMART Technologies. Verschillende bedrijven in de bouw-, infra-, en installatiesector, waaronder Unica, delen tijdens deze sessie hun ervaringen over visueel samenwerken. Daarnaast geeft SMART Technologies u een blik in de toekomst van visuele communicatie.

Programma

Programma

15:00 uur Ontvangst op de Canon-stand
15:15 uur Innovatieve toepassingen met Canon-projectoren
16:00 uur Presentaties door SMART Technologies en Unica
17:00 uur Borrel

 

 

Aanmelden

Sluit u aan bij deze sessie? Meld u dan aan via onderstaande button. U ontvangt van ons na aanmelding een toegangskaart voor ISE. 
 
picture-button

Locatie

De inspiratiesessie vindt plaats op de beurs ISE (INTEGRATED SYSTEMS EUROPE) in de RAI in Amsterdam. Wij ontvangen u graag op de Canon-stand in Hal 1, nummer F-90. Na aanmelding ontvangt u van ons meer informatie en een entreebewijs voor deze beurs. Meer informatie over ISE kunt u vinden op iseurope.org.

Klik hier voor de locatie op Google © maps