Inspiratiesessie KYP & Canon

Slimmer samenwerken. Beter bouwen.

Inspiratiesessie KYP & Canon

Op donderdagochtend 2 november organiseert KYP in samenwerking met Canon Nederland N.V. een inspiratiesessie speciaal voor de bouw op ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch. Het thema voor dit evenement is ‘Slimmer samenwerken. Beter bouwen.’.picture-logo-canon-kyp

Ketensamenwerking, lean werken en BIM zijn veelgebruikte termen in de bouw. Hoe kunnen wij slimmer samenwerken? Met welke innovatieve technologieën kunnen we informatie efficiënter delen? Sluit aan bij deze inspiratiesessie, krijg antwoord op deze vragen en maak kennis met de visie van KYP en Canon. Tijdens deze ochtend komen de innovatieve toepassingen van Canon voor visuele samenwerking – zoals SMART Boards en 3D-printen – aan bod. Daarnaast leert u waarom KYP voor Keep Your Promise staat. KYP is namelijk een unieke tool in de bouw, die ervoor zorgt dat elke deelnemer in een project inzicht krijgt in een up-to-date planning. Bent u al bekend met KYP? Dan ontdekt u deze ochtend tevens de nieuwste release van KYP-software, waarmee lean plannen nog efficiënter kan.

Programma

Programma

08:45 uur Ontvangst
09:00 uur Welkom
09:15 uur

Presentaties door KYP en Canon
Ontdek de innovatieve toepassingen van Canon voor visuele samenwerking en de reden waarom KYP dé tool is om faalkosten en miscommunicatie tegen te gaan in uw bouwproject. Bent u al bekend met KYP? Dan ontdekt u tevens de nieuwste release van KYP-software, waarmee lean plannen nog efficiënter kan.

10:00 uur Pauze
10:10 uur Rondleiding
 

3D-printtechnologie in de bouw
Hoe kan 3D-printtechnologie ingezet worden in het bouwproces en wat zijn de voordelen hiervan? Ervaar het zelf in het 3D-lab van Canon.

 

Visueel samenwerken
Wilt u ook slimmer vergaderen, samenwerken, BIMmen en ontwerpbesluiten nemen? Canon laat u ervaren wat u met nieuwe technologie zoals een SMART Board kunt bereiken.

 

Interieurinnovaties met print
Onderscheidend vermogen en een eigen unieke uitstraling zijn essentieel voor de binding met gebouwen. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden van print en gepersonaliseerde (interieur-) toepassingen.

11:00 uur Einde Inspiratiesessie

 

 

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor deze inspiratiesessie

Over KYP

KYP is ontstaan vanuit de wens om beter te communiceren met alle betrokken partijen en personen in een project. We willen bij KYP dat informatie altijd digitaal en actueel, via het web, beschikbaar is via de smartphone, tablet of pc. De traditionele planning komt zo ‘van de muur’.

Over Canon

Canon begrijpt dat de dynamiek en de grote hoeveelheid partijen per bouwtraject een goede samenwerking en efficiency vergt. Daarom biedt Canon een scala aan oplossingen, specifiek voor de bouw, om informatie efficiënter te delen en om samen optimaal te presteren.

Locatie

De Inspiratiesessie van KYP & Canon vindt plaats op het hoofdkantoor van Canon Nederland N.V., Brabantlaan 2 in ’s-Hertogenbosch.

Klik hier voor de routebeschrijving.