Volop inspiratie bij ‘Interieurinnovaties met print 2015’ evenement

Donderdag 22 oktober 2015 vond het evenement ‘Interieurinnovaties met print 2015’ plaats bij Canon in Den Bosch. Met maar liefst 125 bezoekers was het een zeer geslaagde dag waarbij volop inspiratie en kennis is uitgewisseld.

Onze gasten konden veel kennis en inspiratie opdoen bij de presentaties van o.a. gastsprekers uit de interieur- en printmarkt en live demonstraties. Interieur blijkt een grote markt met veel mogelijkheden voor (grootformaat) printen.

Innovatief ochtendprogramma
Het programma van het evenement sloot aan bij de thematiek van de 14e Dutch Design Week in Eindhoven, waarbij centraal staat hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. In de ochtend zijn wegestart met een ontbijtsessie bij de Design Academy in Eindhoven waar we de gasten hebben laten ervaren hoe print binnen interieur een steeds prominentere rol speelt. De welbekende Graduation show was onderdeel van het programma waarbij diverse innoverende projecten werden tentoongesteld door onlangs afgestudeerde studenten.

Inspirerende presentaties
Van Eindhoven zijn we naar Den Bosch vertrokken waar de middag startte met een lunch waarna Wouter Derichs – channel manager Graphic Arts & Industrial Wide format van Canon - zijn verhaal deed over Interieurinnovaties met print en hoe Canon hierin een rol kan spelen. Als tweede spreker was Fred van Tunen van Wara Project Framing Europe BV aan het woord waarin succesverhalen uit de praktijk werden gevisualiseerd.

Kijkje in de keuken bij Canon
Het evenement eindigde met een interactief bezoek aan de showroom van Canon. De gasten kregen uitgebreid de kans om in onze showroom, die voorzien was van prints en toepassingen in het thema keuken, een kijkje in de keuken van Canon te nemen. Verschillende interieurapplicaties werden tentoongesteld, zoals printen op hout, glas en wanddecoratie. Ook werden er demonstraties gegeven op onder andere de Océ Arizona UV-flatbed printer, de Océ ProCut, de Océ ColorWave en de Mutoh ValueJet serie.

Heeft u deze inspirerende dag gemist of wilt u nogmaals deelnemen aan een volgende editie van dit evenement. De planning is om in het voorjaar van 2016 er weer een te organiseren, houd daarvoor onderstaande pagina in de gaten.

Meer informatie over de inspirerende toepassingen van Canon kunt u vinden op canon.nl/innoverenmetprint

Graag tot ziens!

Canon Graphic Arts & Industrial Wide Format
Nadine Schoenmakers

Nadine.schoenmakers@canon.nl
06 2774 1541 


  • Canon
  • ...
  • Innoveren met print