Het Grafisch Kabinet opent haar deuren voor de grafische industrie

Canon toont Elemental-merkcampagne tijdens Pure Digital 2018

Het Grafisch Kabinet opent haar deuren. In het hart van grafisch Arnhem bundelen grote spelers uit de grafische industrie de krachten.

Het Grafisch Kabinet opent haar deuren. In het hart van grafisch Arnhem bundelen grote spelers uit de grafische industrie de krachten.

De digitale wereld lijkt de overhand te hebben op alle gebied, ook in de grafische wereld lijkt alles zich te concentreren rondom het magische web en alle technologische mogelijkheden die daaraan verbonden zijn. Je zou bijna vergeten dat er nog zoveel meer is. Zoveel meer te beleven in het pure van het tastbare product.

Een aantal belangrijke spelers uit de grafische wereld hebben de handen ineengeslagen om het mooie vak van graficus in al zijn facetten te laten zien. In het kloppend hart van grafisch Arnhem presenteren Canon, Papyrus, Antalis, Kurz, Winter & Company, Hexspoor binderij, Kilsdonk packaging, Rikken Print, Reynhard Ontwerp & Communicatie en One of Us marketing & communicatie zich gezamenlijk aan iedereen die zich wil laten verrassen door de mogelijkheden die tastbaar grafische werk te bieden heeft. Met een stevige basis in ambachtelijke bewerkingstechnieken zijn in de prachtig ingerichte inspiratieruimte de nieuwste materialen en producten te zien.

Het Grafisch Kabinet: zinnenprikkelende inspiratieruimte

Geïnspireerd op de kunst- en rariteitenkabinetten uit de 16e en 17e eeuw is een ruimte gecreëerd die de zintuigen prikkelt en ideeën doet opborrelen. Een ruimte waar regelmatig workshops en presentaties zullen worden gegeven. Een ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

In het Kabinet komen alle partijen tot hun volste recht, wordt samen opgetrokken om de graficus van nu alle middelen in handen te geven om grenzeloos uiting te geven aan hun creativiteit. Een samenwerking om trots op te zijn, zoals Dennis Hoogendoorn, marketing manager Wide Format bij Canon Nederland N.V. het formuleert. Trots omdat het “naadloos aansluit bij de rol die we voor onszelf zien weggelegd om ondernemers in de grafische markt de onbegrensde mogelijkheden van print te laten zien. Het Grafisch Kabinet biedt de gelegenheid om op een unieke en laagdrempelige manier te inspireren en enthousiasmeren”.

Voor meer informatie, kijk op www.grafischkabinet.nl

Officiële opening Grafisch Kabinet op 16 juni 2016

Wilt u bij de opening aanwezig zijn? Meld u via e-mail innoverenmetprint@canon.nl aan om deze opening bij te wonen. Let op er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatie Grafisch Kabinet

Oude Kraan 72 in Arnhem