Canon Backpack BP10

Tijdens de opdrachten maken de deelnemers gebruik van de Canon Backpack BP10. Een hoogwaardige tas voor je (spiegelreflex)camera. Voldoende ruimte voor een tablet en je persoonlijke spullen. Comfortabel te dragen dankzij gevoerde schouderriemen.

Meer informatie

Canon WP-DC55

Opdracht: Honden in het water

Omdat de deelnemers zich in het water bevonden om de honden van dichtbij te fotograferen, is gebruik gemaakt van het WP-DC55 onderwaterhuis. Met dit speciale onderwaterhuis is de camera perfect beschermd tegen het water en kan met de PowerShot G7X Mark II tot 40 meter onderwater gefotografeerd worden.

Meer informatie

Canon Macro Ring Lite
MR-14EX II

Opdracht: Macro natuur

Om de fotografen tijdens de macro natuurfoto-opdracht meer creatieve belichtingsmogelijkheden te geven voor close-up beelden, is gebruik gemaakt van de MR-14EX II Macrolite flitser. Deze Canon ringflitser zorgt voor gelijkmatige belichting van kleine objecten zoals insecten. De flitskop van de Macro Ring Lite MR14-EX II kan om het objectief worden gedraaid, zodat de primaire lichtbron vanuit elke willekeurige hoek kan komen. De macrolite flitser is eenvoudig via je EOS-camera te bedienen.

Meer informatie

Camera's

Deze camera's zijn door de deelnemers gebruikt.

Canon EOS M50

Meer informatie

Canon EOS 6D Mark II

Meer informatie

PowerShot G7X Mark II

Meer informatie