Fotoboeken

Het leven in HD. Digitale foto's kunnen in enkele seconden worden gedeeld, maar niets is zo geweldig als een geprinte foto. Maak daarom zelf eens een fotoboek van hoge kwaliteit met hdbook. Een gepersonaliseerd fotoboek, professioneel geprint en gebonden, brengt foto's tot leven en is uitermate geschikt voor het vastleggen van herinneringen, waardoor het een ideaal cadeau is voor vrienden en familie.


Verkooppunten

Jouw gepersonaliseerde hdbook. 1, 2, 3 en klaar.

1. Selecteer je foto's

Kies je favoriete afbeeldingen die je wilt laten zien in je hoogwaardige fotoboek. Ideaal als persoonlijk cadeau of gewoon om warme herinneringen met familie en vrienden te delen.

2. Download de hdbook-software

Met de hdbook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software vanaf een van de verkoopwebsites naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

3. Geniet van je herinneringen

Het gepersonaliseerde fotoboek wordt geprint met een ultramoderne Canon DreamLabo 5000-printer. Je ontvangt binnenkort een fotoboek van professionele kwaliteit met levendige en levensechte foto's en scherpe tekst.

Gepersonaliseerde fotoboekinspiraties

Verbluffende fotokwaliteit

Jouw herinneringen in HD

Bekijk en voel de superieure kwaliteit van een hdbook. Canon's High Definition printtechnologie met 7 inkten biedt zeer gedetailleerde foto's met natuurlijke huidtinten en levensechte kleurenreproductie. Levendige kleurenfoto's die van de pagina springen, terwijl vloeiende kleurovergangen zwart-witfoto's een klassieke look geven.

Kies jouw hdbook-cover

Een geheel persoonlijk fotoboek

Maak je eigen persoonlijke fotoboekcover door tekst en afbeeldingen toe te voegen. Jouw professioneel geprinte en gebonden hdbook straalt op iedere boekenplank.

Tekst toevoegen aan foto's

Helder. Duidelijk. Scherp.

Voeg bijschriften aan je foto's toe en zet de naam van je album op de cover. De tekst van het hdbook is ultrascherp dankzij de speciaal ontworpen inkt en 2400 dpi printresolutie.

Platte binding


Perfecte dubbele paginaspreads

Voor alle fotoboeken wordt platte binding gebruikt, zodat je afbeeldingen kunt verspreiden over twee pagina's zonder dat een deel van de foto's tussen de pagina's verdwijnt. Met dubbelzijdig fotopapier van hoge kwaliteit kun je je boek uitbreiden van 24 tot 100 pagina's zonder dat het ten koste gaat van de smalle rug van het boek.

Keuze uit hdbook-formaten

Een formaat dat bij je smaak past

Vierkante formaten zijn beschikbaar in 127 x 127 mm, 210 x 210 mm en 300 x 300 mm. Je kunt kiezen voor liggend of staand in A5 en A4, of liggend in A3. Zo vind je altijd het perfecte formaat voor je persoonlijke fotoboek.

Keuze aan fotopapier

Een hoogwaardige afwerking

Het speciaal ontworpen papier voor Canon-printtechnologie biedt je geprinte HD-foto's met een premium afwerking. Je kunt kiezen voor Luster-papier met een structuur die gelijk is aan traditionele prints van fotolabs, of voor Glosssy-papier met een gladde, hoogglansafwerking.


Duurzame herinneringen

De combinatie van Canon-inkt en speciaal gecoat fotopapier zorgt ervoor dat je foto's een leven lang behouden blijven. Met een levensduur van wel 300 jaar kunnen vele generaties genieten van je fotoboek.*

Fotoboeksoftware

Met de gebruiksvriendelijke Canon-software voor Windows en Mac maak je eenvoudig in enkele minuten je eigen fotoboek. Kies het formaat van je boek, voeg foto's toe en kies een van de vele beschikbare indelingen.

Snelle, vooraf ingestelde lay-outs

Met de Autoflow-functie is het maken van een fotoboek nog een eenvoudiger. De software ordent de foto's automatisch en deelt ze in vakken in op basis van de meest optimale plaatsing. Je kunt daarna de pagina-indeling en afbeeldingen aanpassen aan je eigen wensen voordat je jouw fotoboek laat printen.

Geavanceerde, aangepaste lay-outs

De gebruiksvriendelijke hdbook-software heeft geavanceerde functies waarmee je volledige vrijheid hebt om je fotoboek op je eigen manier te maken, en je eigen verhaal te vertellen.

Verkooppunten

Download de gratis hdbook-software voor fotoboeken bij een van de Canon-verkooppunten en maak vandaag nog je eigen luxueuze fotoboek. Klik op de vlag van het land naast het geselecteerde hdbook-verkooppunt om te beginnen.

Oostenrijk

België

Denemarken

Duitsland

Ierland

Italië

Luxemburg

Polen

Verenigd Koninkrijk

* Geschatte afdruklevensduur voor donkere opslag

<Testmethoden en criteria voor de schatting>

Het geschatte aantal jaren beeldduurzaamheid is gebaseerd op testmethoden en criteria die staan beschreven in de norm 'Digital Colour Photoprint Stability Evaluation' (JEITA CP-3901) van de JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Opmerking voor het afdrukken en weergeven van foto's>

De werkelijke beeldduurzaamheid kan afwijken van de bovenstaande schattingen afhankelijk van de weergave- en opslagcondities. Het aantal jaren wordt berekend op basis van de resultaten van versnelde tests uitgevoerd door Canon Inc. en vormen geen productgarantie. Zorg ervoor dat uw afgedrukte afbeeldingen langer meegaan: blootstelling aan licht, milieugassen, hoge temperatuur en luchtvochtigheid kunnen de kleurvervaging versnellen. Als u tijdens opslag en weergave deze factoren vermijdt die kleurvervaging in de hand werken, kunt u de beeldduurzaamheid van uw foto's effectief verbeteren.


*Het ontwerp en de specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.