A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

CREATIEF PRINTEN

Plezier met printen: coole manieren om je foto's tot leven te brengen

Het is 2020, iedereen heeft een Instagram-account. De meeste mensen kunnen nu hun foto's omtoveren tot perfecte snapshots. Dus waarom zou je je niet onderscheiden van de menigte en persoonlijke prints maken die niet meteen worden vergeten?

Kies voor de stijlvolle draagbare SELPHY SQUARE QX10-printer in chic zwart, wit, pastelroze of mintgroen. Laat je creativiteit de vrije loop en breng herinneringen tot leven. Hier zijn een paar eenvoudige tips om je printideeën te laten stromen.

Omarm onvolkomenheden

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Experimenteer, omarm het moment en creëer iets dat perfect bij je past. Of je nu de flitser op je telefoon gebruikt voor een jaren 90-look of opnamen vanuit een lage hoek maakt voor een opvallend perspectief, probeer het gewoon. En dat betekent dat je accepteert dat foto's niet perfect hoeven te zijn om ze te printen. Laat de regels los en geniet ervan. 

De draagbare SELPHY SQUARE QX10-printer met accu heeft geen snoeren of kabels, zodat je altijd en overal kunt printen. Stop deze kleine gadget in je tas en print wanneer je er zin in hebt. 

Deze handige printer maakt vierkante stickers met een kader, ideaal voor het vullen van scrapbooks, het plakken op laptops of het verfraaien van prikborden. Bovendien maakt de SELPHY SQUARE QX10 gebruik van het speciale Dye Sublimation Printing, waardoor je creaties tot wel 100 jaar scherp en helder blijven. Ja, dat klopt, 100 jaar.

Vertel verhalen

Gebruik de SELPHY Photo Layout-app om de compacte SELPHY SQUARE QX10 met Wi-Fi te verbinden met je mobiele apparaat of koppel je tablet of telefoon via Bluetooth® en de Canon Mini Print-app met de Canon Zoemini om direct opvallende fotostickers te delen.

Plak foto's op verjaardagskaarten of teken op de kaders om gepersonaliseerde bedankkaartjes te maken. Stop ze in een dagboek om outfits te onthouden, bewaar geweldige make-uplooks of maak tal van foto's op feestjes – de keuze is aan jou. Deel je ervaringen en verhalen op een manier die je eigen fantasie prikkelen.

Geef je omgeving vorm

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Thuis foto's aan de muur hangen is een geweldige manier om je persoonlijkheid tot uitdrukking te laten komen. Van portretten van huisdieren en vakantieavonturen tot leuke foto's van vrienden en familie, print inspirerende foto's voor je dierbaren. 

Met de draagbare SELPHY CP1300 kun je snel en eenvoudig wireless printen vanaf Android- en iOS-smartphones en -tablets, rechtstreeks of via de gratis Canon PRINT-app. De printer produceert perfecte prints in verschillende formaten, van briefkaarten tot ministickervellen, en wordt geleverd in zwart, wit of roze.

Geschreven door Lorna Dockerill

Gerelateerde artikelen
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

CREATIEF PRINTEN

Plannen, spelen en printen

Ontdek hoe de SELPHY Photo Layout-app je kan helpen bij het bedenken van leuke knutselprojecten.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

CREATIEF PRINTEN

Speelse prints met Paperboyo

Speel, print en post: Instagram-ster Paperboyo experimenteert met de Canon SELPHY Square QX10.

A woman prints out a picture on a Canon SELPHY Square QX10. Positioned upright on the desk in front of her is an outfit inspiration mood board.

CREATIEF PRINTEN

Print en maak een moodboard

Breng je creatieve projecten naar een hoger niveau en ontdek hoe je een moodboard maakt.

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken