A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

PRINTEN

Geef jezelf vrijheid met een wireless printer die geschikt is voor de cloud

Elk kantoor en elk klaslokaal heeft een printer nodig. Nu de tijden veranderen en steeds meer mensen op afstand werken en studeren, heeft elk huis er ook een nodig. Een van de leukste dingen van thuiswerken is dat je kunt werken in de kamer die bij je stemming past. Als je thuis een wireless printer met cloudondersteuning toevoegt, hoef je niet naast je printer te zitten. Je kunt vanaf elke gewenste locatie printen. Dus als je in de ochtend in de buurt van de koffiepot in de keuken wilt blijven en naar de tuin wilt gaan om te genieten van de middagzon, dan kan dat. Stuur je documenten naar de printer wanneer je er klaar voor bent en haal ze vervolgens op wanneer je wilt.

A Canon printer on a table in a living room.
Wireless printen betekent dat je niet naast je printer hoeft te zitten, dat je geen speciale ruimte voor een thuiskantoor hoeft te hebben en dat je kunt werken waar je maar wilt.

Indiferent de cerinţe, obţineţi rezultate superbe cu imprimantele Canon versatile.

De voordelen van het gebruik van een wireless printer voor thuiswerk

A man sits in front of a PIXMA G6050 Canon printer making notes on a printout.
Het kan gemakkelijker zijn om ingewikkelde of gedetailleerde informatie vanaf papier te begrijpen dan van een monitor.

Een printer is niet alleen handig voor het maken van brieven en etiketten voor dagelijkse zakelijke werkzaamheden, maar kan je ook helpen om productiever en effectiever te zijn. Bij het lezen van een print ben je veel minder snel afgeleid door bijvoorbeeld meldingen op het scherm of inkomende e-mails. Bovendien kunnen je ogen ook goed een pauze van het scherm gebruiken.

Rosie, een accountant, vindt haar wireless printer een onschatbaar hulpmiddel wanneer ze vanuit huis werkt. Ze legt uit: "Ik kijk regelmatig naar financiële rapporten en spreadsheets, en ik vind de informatie veel eenvoudiger te verteren in geprinte vorm dan op het scherm. Hoewel we thuis een kantoor hebben zijn we met z'n tweeën, wat betekent dat een van ons altijd aan de eettafel werkt. Het is handig om wireless te kunnen printen, waar ik ook maar zit."

A woman stands in an office holding a sheet of paper.
Soms is een print nuttig om je te helpen de grootte of schaal van een project in te schatten.

Estelle, marketingmanager, organiseert regelmatig webinars en print altijd haar introductiescript. "Als ik op kantoor ben heb ik twee schermen, maar thuis heb ik er maar één. Daarom print ik mijn script zodat ik het aan het begin van elk webinar kan lezen. We zijn thuis met z'n vieren, dus het is erg handig om een wireless printer te hebben. Zo kunnen we vanuit elke kamer printen. Ik vind het ook heel handig dat ik rechtstreeks vanaf mijn telefoon kan printen als ik dat wil."

Simon is grafisch ontwerper en zou niet zonder zijn wireless printer kunnen. Hij legt uit: "In de regel druk ik een projectopdracht uit om te lezen, vooral als het ingewikkeld is. Ik ga dan vaak aan de slag met een markeerstift. En als ik een printontwerp aan het verwerken ben, print ik het project altijd om het te controleren en op schaal te kunnen zien. Dat is een belangrijke stap omdat het gemakkelijk is om een gevoel van schaal te verliezen, vooral als je op een grote monitor werkt."

Een essentieel instrument voor leerlingen en studenten

A teenage girl sits cross-legged on a bed, studying her textbooks. A Canon PIXMA TS5150 printer is on the table beside her.
PIXMA Cloud Link ondersteunt ook Google Classroom, wat het voor studenten makkelijker maakt om in contact te blijven met hun docenten terwijl ze thuis studeren.

Het zijn niet alleen professionals die profiteren van een wireless printer thuis. PIXMA Cloud Link ondersteunt ook Google Classroom, wat betekent dat het handig is voor leerlingen en studenten. Google Classroom is ontworpen om de communicatie tussen docenten en studenten te ondersteunen. Dankzij de combinatie van PIXMA Cloud Link en Google Classroom, kunnen studenten lijsten printen met de lessen die ze volgen en opdrachten rechtstreeks printen vanaf het printerscherm of vanaf hun smartphone of tablet via de Canon PRINT-app. Een bijkomend voordeel voor leraren is dat ze eenvoudig de leerlinglijst van een specifieke les kunnen printen.

A teenage boy sits at his desk in his bedroom. A Canon G4500 printer is on the desk beside him.
Een wireless printer is een waardevol hulpmiddel voor leerlingen en studenten, die deze kunnen gebruiken om opdrachten te printen of hun werk nog een laatste keer te controleren.

De vijftienjarige leerling Jamie zegt: "Ik print mijn opdrachten meestal omdat het me helpt de belangrijkste punten te onthouden die ik moet behandelen, en ik print mijn essays altijd nadat ik ze heb geschreven. Dan neem ik even pauze, ga ik misschien even balletje trappen of iets anders doen, voordat ik weer ga zitten om mijn essay goed te lezen. Ik gebruik een rode pen om eventuele fouten te markeren, zodat ik ze kan corrigeren voordat ik alles upload en mijn leraar het kan controleren. Het lezen van de geprinte tekst is voor mij een heel belangrijke stap – ik zie allerlei dingen die ik niet op het scherm zie, zodat ik betere cijfers krijg en mijn moeder en vader tevreden blijven!"

Geschreven door Angela Nicholson

Gerelateerde artikelen
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

PRINTEN

Maak kennis met de PIXMA G650 en PIXMA G550

Ontdek de nieuwe functies van de volgende generatie MegaTank-printers van Canon.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

TIPS VOOR HET PRINTEN

De beste printer voor het kantoor aan huis

Werk probleemloos vanuit huis met de Canon PIXMA TR4650-printer.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

TIPS VOOR HET PRINTEN

Veelgestelde vragen over printers, inkt en papier

Canon-expert Suhaib Hussain beantwoordt veelgestelde vragen over printertechnologie, inkt en papier.

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, koopgidsen en interessante interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken