Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

PRINTEN

Verken je volgende hoofdstuk in print

Of je nu een nieuw zakelijk avontuur najaagt, voor het eerst naar de universiteit gaat of je kinderen helpt met hun nieuwe project, ieders volgende hoofdstuk is beter in print.
Printers kunnen tegenwoordig zoveel meer dan hun voorgangers. Er is zoveel te verkennen: van cloud-printen tot Wi-Fi-connectiviteit en downloadbare Office-sjablonen.
Ontdek meer over de creatieve mogelijkheden van printen en hoe een printer je kan helpen je voor te bereiden op je volgende stap.

Orde in de chaos

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Printmateriaal is de perfecte manier om het overzicht te bewaren zonder hoge kosten te maken. Of je nu een planner nodig hebt om universiteitsopdrachten bij te houden, A3-agenda's voor kantoorvergaderingen of wekelijkse to do-lijstjes om je privéleven overzichtelijk te houden - je vindt deze handige tools gratis online.

The Organised Student en Emma Studies hebben allebei een reeks gratis printmaterialen die perfect zijn om greep te krijgen op je studie.

De Easy-Photo Print Editor-app heeft een heleboel verschillende sjablonen voor kalenders, waarvan sommige zelfs kunnen worden gepersonaliseerd met je eigen afbeeldingen.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Het middel tegen druilerige dagen

De kinderen bezighouden kan een fulltime baan zijn, zeker als het slecht weer is. Maar juist op deze saaie dagen biedt een printer uitkomst.

Op de website Happiness is Homemade kun je eenvoudig woordzoekers, quizzen en kleurplaten printen om een regenachtige dag toch leuk te maken.

"De kinderen bezighouden kan een fulltime baan zijn, zeker als het slecht weer is. Maar juist op deze saaie dagen biedt een printer uitkomst."

Als je de kinderen graag langer bezig wil houden, kun je er zelfs voor kiezen een compleet spel te printen. Dit door Lego geïnspireerde memoryspel kan gemakkelijk thuis worden geprint en is net zo leuk om te maken als om te spelen.

Canon's eigen Creative Park-website heeft ook veel leuke modellen die allemaal direct kunnen worden geprint vanaf je thuisprinter, waaronder speelgoed, spelletjes en kaarten.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Een nieuw thuis inrichten

Als je gaat studeren, moet je ook tijd besteden aan het inrichten van je studentenkamer zodat je je er echt thuis voelt. Waarom zou je geen geld besparen op decoratie door gewoon je eigen afbeeldingen te printen?

De Canon Zoemini is een printer op zakformaat van Canon die je direct met een smartphone of tablet kunt verbinden. Hiermee kun je afbeeldingen rechtstreeks printen vanaf een mobiel apparaat, zodat je sneller en eenvoudiger kun decoreren.

Er is een overvloed aan slimme manieren om geprinte verhalen te laten zien. Als je liever geen touw of punaises gebruikt om je foto's op te hangen, kun je eens kijken naar de gids van Cool Mom Tech met tips om je foto's tentoon te stellen.

Waar je meer informatie kunt vinden

Lees meer over de PIXMA-software en over hoe je alle creatieve mogelijkheden van je Canon-printer benut. Of bekijk het assortiment om de perfecte partner voor je thuiskantoor te vinden en een begin te maken met je eigen papieren kunst.

Geschreven door Sasha Newbury

Gerelateerde artikelen
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

CREATIEVE PRINTIDEEËN

Zes geweldige dingen waarvan je niet wist dat je die met je printer kon maken

Word creatief en maak je eigen kerstcadeaus, -decoratie en -spelletjes deze kerst. Alle sjablonen zijn gratis te downloaden en te printen.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

PRINTEN

Vijf soorten mensen die echt een printer nodig hebben – ben jij daar een van?

Ben jij een creatieveling, zzp'er of een van de andere soorten mensen op deze lijst? Je mist kansen als je niet de juiste printer hebt. Dit is de reden.

Gerelateerde artikelenGet Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken

Gerelateerde producten