Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

PRINTEN

Verken je volgende hoofdstuk in print

Of je nu een nieuw zakelijk avontuur najaagt, voor het eerst naar de universiteit gaat of je kinderen helpt met hun nieuwe project, elk volgende hoofdstuk is beter in print.

De huidige printers kunnen zoveel meer dan hun voorgangers. Er is zoveel te verkennen: van cloud-printen tot Wi-Fi-connectiviteit en downloadbare Office-sjablonen.

Ontdek meer over de creatieve mogelijkheden van printen en hoe een printer je kan helpen je voor te bereiden op je volgende stap.

Orde in de chaos

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Printmateriaal is de perfecte manier om het overzicht te bewaren zonder hoge kosten te maken. Of je nu een planner nodig hebt om universiteitsopdrachten bij te houden, A3-agenda's voor kantoorvergaderingen of wekelijkse to do-lijstjes om je privéleven overzichtelijk te houden - je vindt deze handige tools gratis online.

Het duurt niet lang om gratis online printmaterialen te vinden die je kunnen helpen bij het ordenen van je spullen. De Easy-Photo Print Editor-app heeft een heleboel verschillende sjablonen voor kalenders, waarvan sommige zelfs kunnen worden gepersonaliseerd met je eigen afbeeldingen.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Het middel tegen druilerige dagen

De kinderen bezighouden kan een fulltime baan zijn, zeker als het slecht weer is. Maar juist op deze saaie dagen biedt een printer uitkomst.

Met de Creative Park-app van Canon kun je gratis kleurplaten, doolhoven en andere printbare materialen downloaden in het gedeelte Plezier met kinderen! - zo maak je toch nog een feestje van een regenachtige dag. Je kunt een persoonlijk tintje aan je printmaterialen geven door de bewerkingsfunctie te gebruiken en sjablonen aan te passen.

"De kinderen bezighouden kan een fulltime baan zijn, zeker als het slecht weer is. Maar juist op deze saaie dagen biedt een printer uitkomst."

Als je de kinderen langer bezig wilt houden, vind je op Creative Park ook een groot aantal printbare spelletjes, waaronder bingo, ringgooien en zelfs je eigen schaakbord. Deze spelletjes kun je gemakkelijk thuis printen en het in elkaar zetten is net zo leuk als het spelen van de spelletjes.

Neem een kijkje op de Creative Park-website en ontdek nog meer papier- en 3D-modellen, zoals speelgoed, dieren en kaarten, die allemaal thuis kunnen worden geprint.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Een nieuw thuis inrichten

Als je gaat studeren, moet je ook tijd besteden aan het inrichten van je studentenkamer zodat je je er echt thuis voelt. Waarom zou je geen geld besparen op decoratie door gewoon je eigen afbeeldingen te printen?

De Canon Zoemini is een printer op zakformaat van Canon die je direct met een smartphone of tablet kunt verbinden. Hiermee kun je afbeeldingen rechtstreeks printen vanaf een mobiel apparaat, zodat je sneller en eenvoudiger kun decoreren.

Er is een overvloed aan slimme manieren om geprinte verhalen te laten zien. Als je ze liever niet met touw vastmaakt of ophangt op een prikbord, kun je proberen je foto's als collage in een lijst of op canvas tentoon te stellen.

De Canon PIXMA TS5350-serie is ideaal voor knutselwerk en creaties. Er is een breed scala aan printpapier beschikbaar, van verwijderbare fotostickers en magnetisch fotopapier tot strijkapplicaties voor stof en dubbelzijdig mat papier . In combinatie met de apps Easy-PhotoPrint Editor en Creative Park is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je bezittingen te versieren met je favoriete foto's.

Meer informatie

Lees meer over de PIXMA-software en over hoe je alle creatieve mogelijkheden van je Canon-printer benut. Of bekijk het assortiment om de perfecte partner voor je kantoor aan huis te vinden en een begin te maken met je eigen papieren kunst.

Geschreven door Sasha Newbury

Gerelateerde artikelen
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

TIPS VOOR HET PRINTEN

De beste printer voor het kantoor aan huis

Werk probleemloos vanuit huis met de Canon PIXMA TR4650-printer.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

TIPS VOOR HET PRINTEN

Veelgestelde vragen over printers, inkt en papier

Canon-expert Suhaib Hussain beantwoordt veelgestelde vragen over printertechnologie, inkt en papier.

Printer fun for everyone

CREATIEF PRINTEN

Printerplezier voor iedereen

Zes manieren waarop je PIXMA-printer je huis, familieactiviteiten en apparaten een boost kan geven.

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken