A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

DRAAGBARE CAMERA'S

Maak kennis met de Canon IVY REC, de camera die je overal mee naartoe kunt nemen

Dit is de Canon IVY REC - een schokbestendige,* waterbestendige,** draagbare camera waarmee je perfect onderweg opnamen kunt maken. Met een 13 Megapixel-sensor, Full HD 1080p video tot 60 fps, Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit, is de Canon IVY REC klaar om alle actie in High Definition vast te leggen in situaties waaraan je je gewone camera of smartphone niet wil blootstellen. Deze robuuste kleine camera kan direct worden bevestigd aan je riem of tas, zodat je er altijd bij kunt. Bovendien kan je je foto's direct delen via de Canon Mini Cam-app.***

Omdat de Canon IVY REC maar 110,5 mm breed is en ongeveer 90 gram weegt, zit hij tijdens je activiteiten niet in de weg. Je vergeet dat hij er is totdat je hem nodig hebt, waardoor jij je kunt richten op de actie.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
De schokbestendige,* waterbestendige** Canon IVY REC is ideaal voor actieve sporten en kan overal eenvoudig worden gebruikt.

Waag de sprong

De Canon IVY REC is waterbestendig** tot twee meter diep, gedurende 30 minuten in zoet water. Je kunt hem dus prima meenemen het zwembad in. De zoeker is ook een clip, zodat je de Canon IVY REC aan je riem of rugtas kunt bevestigen tijdens het hiken, of kunt vastmaken aan de voorkant van je mountainbike voor unieke opnamen. Wees niet bang om hem mee te nemen als het regent of als je een beetje vies wordt tijdens je activiteiten. Het is een ultracompacte outdoorcamera die je overal mee naartoe kunt nemen.

Je kunt de Canon IVY REC gebruiken met een statief, vastmaken aan je kleding en zelfs bevestigen aan je sportuitrusting.

Laat je niet tegenhouden

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Door de felle kleuren van de Canon IVY REC vind je hem snel terug als je hem verliest in sneeuw, modder of water. Bovendien is de camera sterk en slijtvast omdat er geen scherm is dat kan barsten.

In tegenstelling tot je smartphone, heeft de Canon IVY REC geen scherm. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat het scherm zal breken. De camera is schokbestendig* en overleeft een val van twee meter: hij is perfect voor als je gaat mountainbiken of hardlopen op een bospad. Er is keuze uit vier opvallende kleuren. Ze zijn dus niet alleen leuk, maar ook makkelijk terug te vinden als ze vallen in modder, zand of sneeuw. Of je nu gaat fietsen, skiën of skateboarden, de camera gaat graag met je mee.

Sneller dan jij

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Verbind je Canon IVY REC met je mobiele apparaat met behulp van de gratis Canon Mini Cam-app.*** Je kunt je mobiele apparaat vervolgens gebruiken als afstandsbediening, je foto's overzetten van je camera naar je apparaat en ze delen met je vrienden en volgers.

De Canon IVY REC is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij niet alleen toegankelijk, maar ook snel. De camera kan zowel foto's als video's vastleggen, zelfs op hetzelfde moment, en als je hem verbindt met je smartphone kun je nog meer aanpassingen maken. Met de Wi-Fi- en Bluetooth-synchronisatie kan de camera je foto's en video's meteen delen op sociale media (als het netwerkbereik dit toelaat). Met de Canon Mini Cam-app*** kun jij op het scherm van je smartphone zien wat de camera ziet. Je kunt je smartphone dus als afstandsbediening gebruiken of de camera aan iemand anders geven terwijl jij naar de beelden kijkt.

Leef in het hier en nu en neem de Canon IVY REC met je mee! Met een eenvoudig te bereiken instelwieltje waarmee je naadloos kunt wisselen tussen opnamemodi, is er niets wat je niet vast kunt leggen met deze leuke, kleine actiecamera.

Geschreven door David Osgar*Schokbestendig tot 2 meter. De testmethodes voor de schokbestendigheid zijn uniek voor deze camera en bieden geen garantie tegen beschadiging van of storingen in het product.
**Waterbestendig tot 30 minuten bij een diepte tot 2 meter. Alleen getest in zoet water. Bij blootstelling aan zout water wordt het aanbevolen de camera onmiddellijk met gewoon water te spoelen.
***Voor het gebruik van de optionele Canon Mini Cam-app moet een compatibel apparaat zijn verbonden met de Canon IVY REC via Bluetooth® en Wi-Fi®. De Canon Mini Cam-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Er kunnen kosten voor gegevensoverdracht in rekening worden gebracht bij het downloaden van de gratis Canon Mini Cam-app. Compatibel met mobiele apparaten met iOS 11 of nieuwer en Android-apparaten met Android 5.1 of nieuwer.

Gerelateerde artikelen
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

WEES CREATIEF MET JE PRINTER

Ga aan de slag met de Canon Zoemini-serie

Geef onderweg je creativiteit de vrijheid met een instant camera en printer in zakformaat.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

ACTIEFOTOGRAFIE

5 toptips voor het vastleggen van actie

Lees de tips van professionele fotograaf Tom Bing en ontdek hoe je creatievere actiefoto's kunt maken tijdens je alledaagse avonturen.

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken