Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

CREATIEF PRINTEN

Vijf leuke manieren om je in te leven in de Rugby World Cup 2019™

Een belangrijk sportevenement van 2019 staat voor de deur, met de Rugby World Cup 2019™ die op 20 september in Japan begint. Canon sponsort het toernooi* dat voor steeds meer levendigheid en spanning zorgt.
Alle 48 wedstrijden worden gespeeld in een land dat bekend staat om de origami, de kunst van het vouwen van papier. Creative Park van Canon heeft daarom een aantal leuke ideeën om alvast in de stemming te komen, of je nu live in Japan kijkt of thuis vroeg opstaat om de wedstrijden op tv te zien. Download de sjablonen, print ze en start met vouwen voordat het volkslied van jouw team op de wedstrijddag luidkeels wordt gezongen.
De gedetailleerde sjablonen bevatten allemaal duidelijke instructies voor het opbouwen, dus je hebt alleen het volgende nodig (wees voorzichtig bij het gebruik van scherpe voorwerpen):

• Een printer - ontdek welke bij jou past
• Papier
• Schaar, stanleymes
• Plakstift en houtlijm
• Liniaal of geodriehoek
• Potlood
• Object met scherpe punt
• Tandenstoker
• Pincet

1. Maak je eigen mascottes

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Geen sportevenement kan zonder mascotte en Japan is beroemd om zijn reeks knuffelige wezens. Tijdens de Rugby World Cup 2019™ juichen Ren en G mee met alle teams en hun fans. Je kunt beide heel eenvoudig in elkaar zetten. Je hoeft alleen maar te kiezen tussen de robuuste witharige flanker Ren of de flitsende roodharige winger G.

2. Waag een schot op het doel

Gerelateerde artikelen
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

PRINTMOGELIJKHEDEN

Ontdek de mogelijkheden van printen

Moderne printers kunnen vaak meer dan je van ze verwacht. Ontdek wat je er allemaal mee kan doen.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

PRINTEN VAN KNUTSELWERK

Zes geweldige dingen waarvan je niet wist dat je die met je printer kon maken

Word creatief en maak je eigen kerstcadeaus, -decoratie en -spelletjes. Alle sjablonen zijn gratis te downloaden en te printen.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

WEES CREATIEF MET JE PRINTER

Ga aan de slag met de Canon Zoemini-serie

Geef onderweg je creativiteit de vrijheid met een instant camera en printer in zakformaat.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Dit Rugbydoel, kick game is niet alleen een wat grotere uitdaging om te maken, maar test ook je vaardigheden op het veld en je zenuwen onder druk terwijl je tegen je vrienden speelt. De instructies voor het spelen van de game worden goed uitgelegd, zodat je meteen de rol kunt aannemen van Dan Biggar, de legende uit Wales, om het winnende schot in te schieten.

3. Klap en juich mee

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Natuurlijk kun je je niet inhouden als je voor je land juicht. Niemand zal het je kwalijk nemen als je tijdens de wedstrijden schreeuwt en zoveel mogelijk lawaai maakt. Deze eenvoudig te maken Juichstaven en Megafoon met Ren en G die naar de hoek duiken zijn perfect voor extra sfeer voor je tv, hoewel de spelers in Japan misschien te ver weg zijn om je aanmoedigingen te horen.

4. Maak een cadeau

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Je kunt deze papieren goodies maken en je vrienden en familie aanmoedigen om de Rugby World Cup 2019™ te omarmen, maar er zijn ook nog een aantal andere cadeaus die je kunt maken. Wat dacht je van deze eenvoudig in elkaar te zetten Geldenvelop: perfect om geld te geven aan iemand die aan het sparen is voor het volgende wereldkampioenschap rugby, of deze labels in de vorm van een rugbybal: ideaal voor een rugbycadeau voor sportliefhebbers in je familie?

5. Vouw een spaarpot voor jezelf

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Als je je de reis naar Japan dit jaar niet kon veroorloven, kun je maar beter alvast gaan sparen voor het kampioenschap van 2023 in Frankrijk. Deze coole Rugbybal spaarpot helpt je zeker het geld hiervoor bij elkaar te sparen. De munten verzamel je in het aftrapstuk onderaan. Als het zover is, kun je de spaarpot in stijl openen door de bal weg te trappen.

Geschreven door Adam Rees


*Canon is een officiële sponsor van de Rugby World Cup 2019™ dat dit jaar van 20 september tot 2 november plaatsvindt in Japan. Het logo van de Rugby World Cup 2019 ™ en © Rugby World Cup Limited 2015. Alle rechten voorbehouden.

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelenGet Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken