A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

PRINTEN EN KNUTSELEN

Personaliseren, printen en versieren; feestjes worden nu nog leuker met Creative Park

Iedereen houdt van een goed feest! Voor jonge mensen zijn speciale gebeurtenissen en dagen heel belangrijk; verjaardagen, kerstmis, je eindexamen halen, het einde van het schooljaar en ga zo maar door. Maar een feest organiseren heeft nogal wat voeten in aarde. Cadeaus kopen, spelletjes en entertainment organiseren, zorgen voor eten en drinken ... het kost allemaal zoveel tijd dat de versiering er soms wat bij inschiet.

Maar gelukkig biedt Canon's Creative Park-app een aantal tijds- en kostenbesparende oplossingen die zelfs bij de chicste feesten van pas komen. Zowel de app als de website van Creative Park staan boordevol stijlvolle, eigentijdse sjablonen – van verjaardagsbanners tot partybags en van materiaal voor in je photobooth tot placemats. Er zijn zoveel speelse, kleurrijke ontwerpen dat er voor iedereen wel iets tussenzit, wat je leeftijd ook is.

Om aan de slag te gaan, download je de app in de App Store of Google Play. Je hebt alleen een Canon ID en een door Canon ondersteunde printer nodig.

Ontwerpen voor elke gelegenheid

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Van kaarten en uitnodigingen tot versieringen en banners – er zijn allerlei ontwerpen en sjablonen om uit te kiezen.

De Creative Park-app is all-in-one oplossing voor feestversiering. Als de app nieuw voor je is, kijk dan eens in de categorie 'Party' op tabblad 'Featured'. Hier vind je allerlei sjablonen: van banners, partybags en verpakkingen tot naamplaatjes en feesthoedjes. Als je niet helemaal vindt wat je zoekt of meer keuze wilt, ga dan naar 'Letters/Cards' op tabblad 'Category' voor meer ontwerpen van uitnodigingen en brieven. Op tabblad 'Featured' vindt je ook een speciale categorie 'Birthday' met verjaardagskaartjes en accessoires.

Thema's voor jouw feest

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Kies een thema voor je feest en selecteer bijpassende accessoires en decoraties.

Met de Creative Park-app kan je je feest vormgeven en stylen zoals jij dat wilt. Wat dacht je van een tropisch feest om in zomerse sferen te blijven, met uitnodigingen en placemats met plantenversiering en geschenkdoosjes in de vorm van een watermeloen of een ananas? Maak vrolijke accessoires voor in je photobooth, een kleurrijke slinger met waaiers en je bent er helemaal klaar voor! Je kunt ook voor een prinsessenthema gaan, met mintgroene kroontjes, roze diamantslingers en veelkleurige geschenkdoosjes.

Canon's Matte MP-101 A4-fotopapier is perfect voor het maken van modellen en hoogwaardige decoratie.

Aanpassen en personaliseren

Gerelateerde artikelen
Create your own family treasure hunt

CREATIEF PRINTEN

Organiseer je eigen familiespeurtocht

Ontdek hoe je met een PIXMA-printer en wat fantasie een opwindend avontuur kunt organiseren.

Print yourself a happy Halloween

CREATIEF PRINTEN

Printbare ideeën voor Halloween

Seizoensgebonden ideeën voor een leuk en griezelig decor, kostuums, lekkernijen en meer.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

PRINTEN EN KNUTSELEN

Geniet binnenshuis van de herfst

Ontdek hoe ontwerper en knutselaar Pippa Hiscock leuke en persoonlijke papieren verjaardagsdecoraties heeft gemaakt.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Veel van de sjablonen in de Creative Park-app kunnen worden aangepast. Je kunt afbeeldingen uploaden vanuit je fotoalbum, een persoonlijke boodschap toevoegen en direct vanaf je smartphone of tablet printen.

Een van de grote pluspunten van de Creative Park-app is dat veel van de sjablonen met je eigen tekst en afbeeldingen kunnen worden aangepast. Nadat je de sjabloon hebt gedownload, kun je vanaf de Camera Roll van je smartphone of tablet afbeeldingen naar de app exporteren en met de functie 'Additional text' een persoonlijke boodschap toevoegen. Kinderen kunnen door hen gekozen sjablonen in enkele minuten bewerken en ontwerpen, om vervolgens wireless te verbinden met een compatibele Canon PIXMA-printer wanneer de ontwerpen klaar om te printen zijn.

Heerlijk experimenteren

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Elke sjabloon heeft ook duidelijke instructies die je voor je leesgemak kunt printen. En vouw je prints tot 3D-creaties. Deze mooie pastel versiering doet het vast goed op een feesttafel.

De sjablonen zijn verdeeld in categorieën en het intuïtieve ontwerp maakt het eenvoudig om naar de sectie te gaan die je zoekt. Zodra je een sjabloon hebt gevonden dat je leuk vindt, klik je op de ster om het in je menu 'Favourites' te bewaren, of je klikt op het tabblad 'Edit' om het te downloaden. Elke sjabloon heeft ook duidelijke instructies. Sla je projecten op met 'Save' terwijl je werkt (opgeslagen projecten worden bewaard onder het menu 'Your Items'). Wanneer je klaar bent, druk je op 'Print'.Geschreven door Claire Gillo

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, koopgidsen en interessante interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken