Bij deze klim werd gebruik gemaakt van getrainde professionals en veiligheidsuitrusting, en werd toestemming verkregen van de eigenaars van het betreffende vastgoed. Gelieve niets van deze klim te kopiëren of recreëren.

Bekijken en delen van je foto's en video's

Door de jaren heen verzamel je waarschijnlijk honderden dierbare fotoherinneringen van verschillende camera's, geheugenkaarten en apparaten. Het is daarom een goed idee om ze allemaal op één plek samen te brengen, zodat je ze kunt beheren en bekijken wanneer jij dat wilt.

Een handige tip om overzicht te houden, is om je foto's direct na het maken door te nemen. Hierdoor wordt je verzameling geen rommeltje door foto's die je toch niet opnieuw gaat bekijken. Denk goed na over welke foto's je wilt bewaren; door ze op een groot scherm te bekijken, kun je meer details bekijken en is het makkelijker om de beste exemplaren eruit te kiezen.

Canon’s Connect Station biedt een eenvoudige manier om je foto's en video's op één plek te bewaren, zodat je ze thuis samen met vrienden en familie op een HD-TV kunt bekijken. Raak je camera met Canon Dynamic NFC-technologie aan om je opnamen wireless over te brengen of importeer bestanden met behulp van een geheugenkaart of USB-kabel. Je kunt het Connect Station ook gebruiken om je foto's eenvoudig te delen op social media-sites en online albums zoals irista, om wireless te printen en een groot aantal geheugens van verschillende apparaten te organiseren.

Deel je foto's