Back-ups van je dierbare herinneringen maken

Je foto's en video's zijn van onschatbare waarde. Het zijn herinneringen aan unieke momenten die je nooit opnieuw kunt creëren, dus is het zeer belangrijk om hier regelmatig een back-up van te maken. Het vinden van tijd voor het kiezen en opslaan van je favoriete beelden is echter niet altijd makkelijk. En hoe langer ze op een geheugenkaart of je smartphone blijven staan, hoe eerder ze verloren gaan of vergeten worden.

Daarom bieden online opslagmogelijkheden veel rust. Door je herinneringen naar een cloud-opslagdienst of je favoriete sociale netwerk te uploaden, gaan ze niet zo makkelijk verloren. Canon’s nieuwste camera's met Image Sync controleren op nieuwe foto's en uploaden eventuele nieuwe foto's naar je favoriete cloud-dienst of social media, zoals Flickr, Google Drive of irista van Canon. Je kunt er ook voor kiezen om foto's automatisch op je computer, smartphone of tablet op te slaan.

Als je interesse hebt om online een back-up van je foto's te maken, kijk dan eens naar irista. Dit is een cloud-platform waar je je foto's kunt opslaan en bekijken als nooit tevoren.

Maak back-ups van je foto's