hero

Canon-connectiviteit

Met Canon's connected camera's, printers, apps en Connect Station CS100 is het maken, delen, printen en opslaan van je dierbare foto's en video's een fluitje van een cent.

Doe meer met Wi-Fi en NFC

Met Canon-apparaten met Wi-Fi technologie kun je je foto's verzenden, delen, printen of opslaan; je kunt ze zelfs op afstand maken. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk foto's van je Canon-camera met Wi-Fi-functionaliteit naar je smartphone versturen om te bewerken of te delen. Met NFC* worden zaken nog gemakkelijker; je kunt een Wi-Fi-verbinding maken door twee apparaten met NFC-functionaliteit tegen elkaar te houden. Zo kun je dus bijvoorbeeld met een enkele aanraking je afbeeldingen van je camera met NFC-functionaliteit naar een Canon Connect Station CS100 sturen.

wi-fi-nfc
connected-services

Blijf altijd verbonden

Of je nu je foto's wilt opslaan of bewerken, wireless vanaf je mobiele apparaat wilt printen of je kostbare familiemomenten wilt delen, met Canon's ruime aanbod aan apps en services kun je het beste uit je afbeeldingen halen.

lifecake

Lifecake

Bekijk hoe je kind opgroeit in je eigen tijdlijn met familiefoto's en -video's en deel die.

irista

irista

Bewaar, bewerk en orden je foto's en deel ze zodat iedereen ze kan zien.

pixma-cloud-link

PIXMA Cloud Link

Print online foto's direct vanaf Facebook, Instagram en Google Drive of scan afbeeldingen en sla ze op in de cloud met de vernieuwde PIXMA Cloud Link-printers.Connected camera's en meer

Canon's nieuwste camera's, printers en camcorders hebben geweldige verbindingsmogelijkheden zodat je de vrijheid hebt om meer met je foto's en video's te doen. Enkele van de nieuwste modellen hebben NFC, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je apparaten met elkaar te verbinden en je afbeeldingen via Wi-Fi naar een compatibele smartphone of het Canon Connect Station CS100 te sturen.

connected-products

Argentina

Skijöring

Come and See

apps

Apps

Haal meer uit je camera, lens of beeldverwerkingsapparaten

Disclaimer: Connectiviteitsfuncties zijn alleen op geselecteerde cameramodellen beschikbaar. Voor enkele connectiviteitsfuncties is een gratis te downloaden app nodig.
*NFC is niet met alle apparaten compatibel.
**Pictbridge via wireless LAN.