Stadsklimmers Vadim en Vitaliy zijn twee vrienden uit Rusland die hun tijd besteden aan het verkennen van de meest fascinerende wereldsteden. Ze kijken verder dan de bekende bezienswaardigheden en zoeken naar een uniek en spectaculair uitzicht dat alleen vanaf de hoogste gebouwen kan worden vastgelegd.

Door angst te negeren, adrenaline op te zoeken en uitstekende foto's na te streven, hebben de twee vrienden enkele van 's werelds meest herkenbare gebouwen beklommen en hiermee over de hele wereld het nieuws gehaald. Deze moderne ontdekkers zijn toegewijd aan het zoeken naar en het vastleggen van opvallende beelden vanuit adembenemende hoeken.

Net als andere Canon-avonturiers volgen ze hun passie en geven ze hun unieke visie op de plekken die ze ontdekken.

Canon kan jou ook helpen bij het maken van opmerkelijke foto's en video's. Lees verder en maak optimaal gebruik van de inspirerende tips en technieken van Canon en ontdek hoe je de wereld vanuit een ander perspectief kunt zien. Ga er vervolgens op uit en ontdek de verborgen magie van een stad bij jou in de buurt. Canon helpt je de stad vast te leggen vanuit jouw eigen, unieke perspectief en om verhalen te delen die mensen in alle uithoeken van de wereld aanspreken. Come and see.

Technieken

Eenvoudig fotograferen en delen