Frits van Eldik

Frits van Eldik fotografeerde met zijn Canon EOS digitale spiegelreflexcamera de geweldige dynamiek van de autosport voor zijn showcase HIGH SPEED IMAGINATION. De schitterende foto’s in het boek zijn geprint met de 12-kleuren Canon imagePROGRAF iPF6450 grootformaat printer op Canon Satin PhotoPaper 240 g/m². De showcase is afgewerkt met de Fastbind FotoMount van Albyco Nederland. Op deze site treft u meer informatie aan over alle betrokken partijen.

Frits van Eldik (1969) groeide als zoon van een garagehouder op omringd door auto's. Op zeer jonge leeftijd besloot Frits om zijn liefde voor auto's en fotografie te combineren. Hij schoot in de eerste jaren van zijn carrière veel rallyfoto's en ging vaak naar Circuit Zandvoort om uit te vinden hoe hij hoge snelheden fotografisch het mooiste vast kon leggen.

Na zeven jaren te hebben gewerkt voor een bureau dat gespecialiseerd is automotive fotografie, startte Frits in 1989 zijn eigen bedrijf. Hij fotografeerde zijn eerste Formule 1 Grand Prix in 1989 en in 1994 schoot hij alle F1 races gedurende het hele seizoen. De afgelopen jaren heeft Van Eldik verschillende soorten autosport op de gevoelige plaat vastgelegd zoals de Formule 1, de 24 uur van Le Mans, DTM en verder "alles wat snel beweegt."

Zijn werk/stijl is vooral bekend om actiefotografie van gemotoriseerde sporten. Frits is sinds oktober 2008 Canon Ambassador.

Lees meer over Frits van Eldik ->

De Frits van Eldik Showcase is geprint met de 12-kleuren LUCIA EX, Canon iPF6450. Deze grootformaat printer beschikt over zowel RGB- als CMYK-inkten voor een gigantisch kleurenspectrum en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren met uitstekende gradaties en vol zwart.

Dit systeem is zeer snel en tegelijkertijd zeer efficiënt en kosteneffectief, zodat u kunt rekenen op een uitstekend rendement op uw investering. Canon biedt een keuze uit vijf specialistisch grootformaat printers voor de fotografie en fine-art omgeving, variërend van 17 tot en met 60 inch printbreedte. Alle modellen worden uitgeleverd met gratis plug-ins voor Digital Photo Professional en Photoshop.

Voor meer informatie over wat Canon voor u kan betekenen in wereld van grootformaat printen, klik op de onderstaande link om de brochure te downloaden.