Second-hand producten

In de meeste gevallen werken bedrijven het liefst met nieuwe printapparatuur en multifunctionals. Deze apparatuur wordt in veel gevallen gehuurd van Canon, inclusief bijbehorende service-overeenkomst zodat de apparatuur gedurende de looptijd van het contract goed wordt onderhouden. Aan het einde van de huurovereenkomst, komen deze apparaten weer terug bij Canon, in sommige gevallen zelfs eerder. Bijvoorbeeld omdat deze door bezuinigingen of een verbeterde printstrategie zijn vrijgekomen. Deze apparatuur is veelal in goede staat en kan gedeeltelijk weer bij andere bedrijven worden ingezet. Voor deze organisaties is deze gebruikte Canon-apparatuur een duurzaam en betrouwbaar alternatief, met een zeer gunstig prijskaartje.


Uw voordeel kan zelfs oplopen tot een korting van 80% op de hardware!


Kwaliteitswaarborg en service

Zodra een printer of multifunctional retour komt bij Canon, wordt gekeken of deze voldoet aan de criteria’s om opnieuw te worden aangeboden aan onze klanten. Criteria zijn onder andere het model, de leeftijd, de tellerstand, de technische staat en het uiterlijk van de machine. Deze machines* worden gereinigd en getest op alle functionaliteiten die op de machine zitten. De gegevens van de vorige klant worden uiteraard gewist. De apparatuur kan wel wat gebruikersschade/sporen vertonen zoals krassen.


Deze tweedehands printers en multifunctionals worden ingezet op huurbasis. Dat betekent dat Canon eigenaar blijft van de machine. U kunt zelf kiezen voor de gewenste contractduur. Doordat u bij de machine altijd een servicecontract afsluit, bent u ervan verzekerd dat de machine gedurende de looptijd van het contract goed wordt onderhouden.