Zakelijk

PrintShop Mail

PrintShop Mail maakt gepersonaliseerd printen eenvoudig. U kunt snel en simpel documenten met variabele gegevens opstellen en printen. Met PrintShop Mail integreert u database informatie in de lay-out, template of ontwerp van een document. Het document kan met elke lay-out- of ontwerpapplicatie worden gecreëerd en is compatibel met vrijwel alle database formaten. Door simpelweg de data op de lay-out te slepen wordt er door PrintShop Mail automatisch een link tussen de database en het document gecreëerd. PrintShop Mail geeft een directe weergave van het uiteindelijke document en biedt een zeer krachtige optie om databasekoppelingen, missende plaatjes, missende teksten en printermarges te controleren. Deze controle vooraf voorkomt foutief geprinte documenten.

PrintShop Mail verzendt slechts éénmaal de statische inhoud van het document plus de databasekoppelingen naar de RIP van de printer. Gedurende het printproces wordt alleen de variabele informatie van de database naar de printer gestuurd en samengevoegd met de statische inhoud. Dit heeft een sterk positieve invloed op de versnelling van het printproces en verminderd de netwerkbelasting wat Variabele Data Printen tot een efficiënt en kosteneffectief proces maakt.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Eenvoudig te leren – creëer eenvoudig en snel gepersonaliseerde documenten door het slepen van data op het ontwerp of de template.
  • Uitgebreide set van vooraf in te stellen regels voor database gedreven documentopbouw.
  • Snelle validatie- en previewfuncties die het risico van fouten reduceren en de gehele workflow stroomlijnen.
  • RIP once, Print many – reduceer de totale printtijd en het netwerkverkeer.
  • Opmaakherhalingsfunctie voor multi-up ontwerpen maakt het offline stapelen en snijden van geprint materiaal gemakkelijk.
  • Barcodes en telleropties vergroten de diversiteit aan type gepersonaliseerde documenten.
  • Applicatie onafhankelijk – maakt gebruik van bestaande ontwerp- en databaseapplicaties.

PrintShop Mail Brochure [PDF, 297 KB]
spacer
					image
Bijbehorende Software
PlanetPress Suite
PrintShop Mail
Downloads
Brochure Planet Press
Brochure PrintShop Mail