Zakelijk

PlanetPress Suite

De PlanetPress Suite is een modulaire softwareoplossing die, door de hoge mate van flexibiliteit, gebruiksgemak en integratiemogelijkheden, gebruikers significante effectiviteits- en efficiencyvoordelen biedt bij het creëren en produceren van variabele data documenten.

Het verwerken van data van praktisch elke database of mainframeomgeving is de basis van deze softwareoplossing. De gemakkelijk te gebruiken interface maakt het mogelijk om snel documenttemplates te creëren. Met statische elementen en variabele tekst, tabellen, afbeeldingen en logos, gecomplementeerd door datagedreven grafieken en barcodes. De template wordt dan op de harde schijf van de printer opgeslagen en de variabele elementen worden dynamisch samengevoegd. Dit betekent dat alleen de variabele data naar de printer gestuurd hoeft te worden wat een significante verlaging van het netwerkverkeer tot gevolg heeft en resulteert in een hogere printsnelheid.

De optionele PlanetPress Watch module, met zijn evenzo intuïtieve interface, zorgt voor de meest actuele informatie. PlanetPress Watch automatiseert de distributieworkflow voor uw documenten door data vast te leggen, te verwerken en door documenten naar de juiste bestemming te zenden. U kunt vanuit vrijwel elke bron datastromen oppakken en vervolgens verdelen over meerdere bestanden verdelen. U kunt de bestanden printen naar de door de gebruiker vooraf ingestelde printers, maar ook digitaal distribueren via fax, e-mail of rechtstreeks plaatsen in het archief.
 
Belangrijkste eigenschappen:

  • Gemakkelijk te gebruiken intuïtieve Windows interface met ‘drag & drop’ mogelijkheden voor eenvoudige documentcreatie. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om het bedrijfsimago en de effectiviteit van boodschappen te verhogen.
  • Verwerken van data van de meeste databases en mainframeomgevingen, zonder extra investeringen voor het opnieuw programmeren van systemen.
  • Vergroot de waarde van het document door conditionele verwerking en personalisatie, met automatisch gegenereerde grafieken en overzichten in kleur.
  • Maakt automatische dataontvangst en documentdistributieworkflows mogelijk op basis van de door de gebruiker gedefinieerde regels, wat simultaan printen, e-mailen, faxen en archiveren mogelijk maakt.
  • Maakt gebruik van alle functionaliteiten van de printer.
  • Enorme besparing in tijd en kosten door het elimineren van voorbedrukte formulieren.

PlanetPress Suite Brochure [PDF, 395 KB]
spacer
					image
Bijbehorende Software
PlanetPress Suite
PrintShop Mail
Uw oplossingen
Document Management
Informatiebeheer
Production Workflow
Colour Management
Document Scanning en Distributie
Variabele Data Printing