Zakelijk

Variabele Data Printing

In een markt met een steeds heviger wordende concurrentie biedt Variabele Data Printing de mogelijkheid om sterk gepersonaliseerde boodschappen – zowel met woorden als beelden - naar een specifieke doelgroep te sturen.

Er zijn drie belangrijke soorten Variabele Data Printing te onderscheiden:

  1. Promotioneel – klantgerichte informatie met als doel de response op marketingaanbiedingen te maximaliseren, en tevens een betere relatie met klanten op te bouwen door met hen op individueel niveau te communiceren.
  2. Transactioneel – specifieke en gerichte informatie wordt opgenomen voor functionele en zakelijke doeleinden, zoals rekeningen, overzichten en facturen met gepersonaliseerde informatie en marketingboodschappen.
  3. Publicaties – gidsen, handleidingen en catalogussen worden gepersonaliseerd naar de behoeften van de ontvanger, in plaats van het opnemen van opties en teksten die niet relevant zijn voor de lezer.

Met Variabele Data Printing voegt u de inhoud van een database samen met een ‘master’ (document template). U kunt het document daarna printen, archiveren of distribueren via fax of e-mail. Iedere pagina die gegenereerd wordt kan – op basis van vooraf ingestelde regels - unieke informatie, boodschappen en/of plaatjes bevatten, specifiek gericht aan de individuele ontvanger. Personalisatie verhoogt de aantrekkelijkheid van het document en verhoogt de effectiviteit van de boodschap.

De waarde van Variabele Data Printing komt voort uit de mogelijkheid om efficiënt en economisch  documenten met variabele data te printen, distribueren of archiveren. Vandaag de dag kunt u met Variabele Data Printing dynamisch afbeeldingen, grafieken, teksten, logo’s en andere objecten eenvoudig samenvoegen om attractieve, sterk gepersonaliseerde documenten te creëren.
Hoe meer de persoonlijke interesse van de lezer in de printcommunicatie benadrukt wordt, hoe eerder de ontvanger de boodschap zal lezen, onthouden en erop zal reageren.

spacer
					image
Oplossingen voor de professionele printomgeving
Production Workflow
Variabele Data Printing
Printoplossingen voor bedrijven
Colour Management
TAOPIX Photobook
Bijbehorende Software
PlanetPress Suite
PrintShop Mail
Downloads
Brochure Planet Press
Brochure PrintShop Mail