Zakelijk

TAOPIX Photobook platform

TAOPIX Photobook platform

Voor de creatie en productie van fotoboeken en andere fotoproducten is er het pakket TAOPIX™ Photobook. Deze uitgebreide softwareapplicatie geeft grafische bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van de almaar groeiende markt van fotoboekprinting. TAOPIX Photobook stelt klanten van professionele fotolabs en drukkerijen in staat hun product zelf te downloaden, ontwerpen, bestellen en betalen en biedt een productiemodule voor het volgen, afdrukken en verzenden van opdrachten.

Geavanceerde creatie en productie van fotoproducten

Creatie-, productie- en betaalmodules
TAOPIX Photobook is een end-to-end softwarepakket dat het gehele productieproces beheert, van ontwerp tot levering. Het pakket bestaat uit drie onderdelen. TAOPIX Design is een programma waarmee eindgebruikers zelf op hun Mac of PC een eigen fotoalbum kunnen creëren. Toegang tot het internet is tijdens het ontwerpen niet nodig. TAOPIX Web is een pakket voor het online bestellen en betalen van de fotoproducten. TAOPIX Production is het onderdeel dat u gebruikt voor het aanmaken van een werkorder, het maken van PDF’s, en het printen, afwerken en versturen van het fotoproduct.

Webwinkel in eigen stijl
Grafische bedrijven kunnen de TAOPIX software er een volledig eigen en op maat gemaakte dienst mee aanbieden aan hun klanten. TAOPIX is zó ontworpen dat printbedrijven en fotowinkels het naar eigen behoefte kunnen inrichten. Dankzij de gebruiksvriendelijke opbouw van de software kunnen zij de front- en backoffice functies zelf aanpassen. Bijvoorbeeld voor het creëren van een webwinkel in eigen (huis)stijl en een keur aan unieke templates. Het printbedrijf beschikt hiermee over een totaaloplossing, van creatie tot productie tot online betaling.

Klantloyaliteit gewaarborgd
De bestanden van uw klant kunnen door geen enkele andere drukker, ander fotolab of andere TAOPIX-licentiehouder worden verwerkt, omdat elke TAOPIX-download individueel wordt aangepast met een eigen, unieke licentiesleutel. Met de unieke gebruikerslicentie blijft de eindgebruiker altijd gekoppeld aan de printleverancier waarvan hij de software heeft ontvangen.

Veelzijdige uitstraling
De eindgebruiker kan met de eenvoudige ‘drag and drop’ software heel snel op de eigen computer albums te maken met een zeer professionele uitstraling. De gebruiker kan beelden precies plaatsen waar hij ze wil hebben en kan ook experimenteren met verschillende randen, lettertypes en omslagontwerpen aan de hand van de vele verschillende kant-en-klare templates. Als de klant eenmaal tevreden is met het door hem gemaakte ontwerp, kunnen de bestanden verstuurd worden naar de professionele printshop om daar geprint te worden.

TAOPIX Photobook is onderdeel van het Canon Workflow Programma.

spacer
					image
Oplossingen voor de professionele printomgeving
Production Workflow
Variabele Data Printing
Printoplossingen voor bedrijven
Colour Management
TAOPIX Photobook
Downloads
Brochure [PDF, 162 KB]