Zakelijk

Document Management

Canon Document Management Intelligence Of uw organisatie erin slaagt te reageren op marktbewegingen en winstgevend te blijven hangt in grote mate af van de manier waarop u informatie deelt. Onze bestands- en mapbeheersystemen, genaamd Document Management Intelligence, bundelen, vereenvoudigen en verbeteren zakelijke processen met duidelijk merkbare voordelen op zeer korte termijn.

Canon Document Management Intelligence stelt alle afdelingen van uw onderneming in staat documentinformatie effectiever te gebruiken. Documenten kunnen snel en doelgericht worden doorzocht zonder dat er ook maar een vel papier van plaats verandert en zonder dat u uw bureau hoeft te verlaten.

Door de snelle uitwisseling en distributie van documenten, zonder een beroep te hoeven doen op het faxapparaat of tijdrovende postdiensten, kunt u sneller en eenvoudiger uw klanten van dienst zijn, of u nu in het hoofdkantoor, een filiaal of thuis werkt.

Onze zeer bekwame Solutions Business Consultants werken samen met u om een inzicht te krijgen in de behoeften van uw onderneming. Met hun ruime ervaring kunnen ze u helpen uit te zoeken waar u met Document Management Intelligence verbeteringen kunt aanbrengen. Dankzij de modulaire opbouw van onze systemen kunnen ze gemakkelijk worden geïntegreerd zodat uw zakelijke processen zo goed als intact blijven. Op die manier worden de kosten en de lasten waarmee de introductie van nieuwe systemen vaak gepaard gaan, tot een minimum beperkt.

Canon Document Management Intelligence heeft zijn nut bewezen in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld de juridische sector, de medische wereld, de educatieve sector en het verzekeringswezen, en is ontworpen het potentieel van uw onderneming te verwezenlijken en u snel en meetbaar te laten profiteren van uw investering.

Als u voor Canon kiest, geniet u van een “totaalpakket”. Zo krijgt u onder meer een van onze ervaren consultants toegewezen als vaste contactpersoon die u kan helpen de onderdelen te kiezen die helemaal zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften. Onze continue dienstverlening zorgt er bovendien voor dat uw systemen meeveranderen met uw zakelijke behoeften.


spacer
					image

Production Workflow Oplossingen

Device Management
Document Management
Document Scanning en Distributie
Document Workflow Accounting
Production Workflow en Web-to-print
Variable Data Printing
Taopix Photobook
Business Intelligence Packs
Forms Intelligence
Downloads
Brochures
Stuurprogramma's
Verwante informatie
Canon Business Products
Canon Diensten
Canon Partners