Zakelijk

Production Workflow

Als toonaangevend producent van beeldverwerkingssystemen levert, installeert en beheert Canon complete, geïntegreerde netwerken met inbegrip van servers, werkstations, besturingssystemen, toepassingen en de vertrouwde Canon randapparatuur. Canon biedt daarnaast een reeks afdrukbeheer en opmaakoplossingen.

Door de groeiende stroom documenten die via het netwerk wordt verwerkt is het beheer ervan steeds belangrijker. Daarnaast wilt u de kosten inzichtelijk kunnen houden. Canon biedt u verscheidene oplossingen waarmee u uw printopdrachten naar de juiste printer kunt sturen en de kosten overzichtelijk kan weergeven. Dan merkt u dat er tijd en geld te verdienen is door uw printcapaciteit beter te benutten, verkwisting van verbruiksmaterialen te voorkomen en zo het maximale rendement uit uw investering te halen.

iW Publishing Manager Professional
iW Publishing Manager Professional is een ideale oplossing voor iedereen die geregeld documenten uit een mix van digitale en papieren informatie samenstelt.

iW Publishing Manager Standard
iW Publishing Manager Standard is perfect voor het moderne kantoor waar geregeld documenten uit een mix van digitale informatie geproduceerd worden.

Digital Storefront
Digital StoreFront is een krachtige internetservice waarmee drukkers en centrale repro's de dienstverlening naar klanten compleet kunnen automatiseren. Met een gebruiksvriendelijke website vergemakkelijkt Digital StoreFront de drukwerkinkoop.

SmartBoard
SmartBoard is een veelzijdige workflow suite die de productie van uw digitale productieprinters verbetert. Ontworpen voor de Canon iR110, iR125VP en iR150VP, biedt Smartboard de operator krachtige functies waarmee de meest uiteenlopende documenten, van samenstellen tot uitvoer, sneller en makkelijker verwerkt kunnen worden.

spacer
					image
Downloads
Brochure uniFLOW 5.0
Océ Software
Océ Print Exec LT
Océ Print Exec Workgroup
Océ Cosmos
Océ PRISMAaccess
Océ VPconvert for Windows
Océ PRISMAsatellite for ERP
Océ DPconnect
Océ DPconvert