Océ PRISMAproduction Host

Océ PRISMAproduction Host

Integreer het vermogen om topprestaties te leveren door een of meer op de server gebaseerde Océ PRISMAproduction Host modules te kiezen.

Voordelen

  • Print rechtstreeks vanaf de mainframe naar IPDS-printer(s)
  • Optimaliseer, sorteer en indexeer uw bestaande AFP-datastromen.
  • Rendabele dataoverdracht naar de Océ PRISMAproduction Server

Meer productinformatie

Bekijk de Océ PRISMAproduction Host in detail

Print rechtstreeks vanaf de mainframe naar IPDS-printer(s)


De SPS-module print bedrijfskritieke, op de host gebaseerde data rechtstreeks van de mainframe naar IPDS-printers. Dit professionele spoolingsysteem is ontworpen voor het beheer van hoogvolume producties.

Optimaliseer, sorteer en indexeer uw bestaande AFP-datastromen.


De CIS-module verbetert, converteert, indexeert en sorteert AFP-data en verbetert zo de communicatiewaarde van al uw documenten. Normaliseer, optimaliseer en verrijk eenvoudig AFP- of lijndata. Met CIS worden altijd de juiste bronnen voor de job geïntegreerd en wordt eenvoudig en nauwkeurig index-informatie gegenereerd ten behoeve van archiveren of sorteren voor postbezorging.

Rendabele dataoverdracht naar de Océ PRISMAproduction Server


Distribueer documenten voor extern printen met verschillende protocollen dankzij de routermodule. De routermodule is de krachtige oplossing voor een rendabeler dataoverdracht naar de Océ PRISMAproduction Server. Download AFP-bestanden veilig naar de Océ PRISMAproduction Server met deze industriestandaard downloadinterface.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Océ PRISMAproduction Host.