Océ PRISMAprepare

Océ PRISMAprepare

De All-in-One Océ PRISMAprepare-software stelt professionals in staat om perfecte documenten voor te breiden en daarmee de productiviteit en winst te verhogen.

Voordelen

  • Complete documentvoorbereiding
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • Compatibel met elke losbladprinter
  • Open interface biedt hoge mate van flexibiliteit
  • Productiviteitsverhogende functies
  • Ontworpen om uw winstgevendheid te verhogen

Meer productinformatie

Bekijk de Océ PRISMAprepare in detail

De alles-in-een make-ready oplossing


Océ PRISMAprepare biedt voor alle documentvoorbereiding behoeften een complete oplossing met een gebruiksvriendelijke interface. Van paginaopschoning en documentoptimalisatie tot kleurcontrole en -correctie en documentvoorbereiding voor nieten, vouwen of perforeren: deze alles-in-één oplossing doet het allemaal. De gebruiker kan zelfs documenten voorbereiden voor het maken van boekjes of garenloos binden. De softwareoplossing maakt documentvoorbereiding eenvoudig door alle repetitieve handelingen te automatiseren. Zo kunnen prepressmedewerkers meer tijd besteden aan andere dingen.

Bijzonder eenvoudig in gebruik


Met de bekroonde gebruikersinterface 'Ocean Style' kunt u eenvoudig consistente en indrukwekkende documenten voorbereiden. Met het intuïtieve WYSIWYG-voorbeeldscherm voert u zelfs de meest complexe opdrachten met gemak uit, waardoor u minder vaak proefdrukken hoeft te maken en fouten beperkt.

Flexibele en open standaarden


PRISMAprepare maakt gebruik van de open PDF-standaard. Hiermee vereenvoudigt u werkprocessen terwijl u een open systeemarchitectuur behoud. PRISMAprepare 6.3 is gebaseerd op Adobe PDF Library waardoor het zeer eenvoudig is te installeren en u grotere en complexere taken sneller kunt uitvoeren.

Handige open interface


PRISMAprepare kan samenwerken met tot wel 10 onafhankelijke PDF-programma's voor Windows. Populaire toepassingen zoals Adobe Photoshop® sluiten naadloos aan, waardoor u geavanceerde bewerkingen en taken kunt uitvoeren. Vervolgens kunt u uw bijgewerkte documenten importeren naar PRISMAprepare en verdergaan waar u was gebleven.

Uw productiviteit verhogen


PRISMAprepare helpt de productiviteit te optimaliseren door verbeterde automatisering, opmaak, snijtekens toevoegen en de mogelijkheid om documenten rechtstreeks te printen. De meegeleverde sjablonen stellen gebruikers in staat om content naar een 'hot folder' te slepen waarvan een printklaar document wordt gemaakt. Profiteer van meer veelzijdigheid en verbeterde productiviteit dankzij nieuwe functionaliteiten, waaronder geavanceerde functies voor maken van ruggen en documentkleppen en verbeterde VDP-functionaliteit voor personaliseren van prints. De software biedt nu optionele integratie van near line en offline afwerking (van Ultimate Bindery) in de workflow.

Rendement maximaliseren


PRISMAprepare helpt u taken sneller te voltooien zodat uw winstmarge stijgt. De software voorkomt onnodige proefprints, waardoor u waardevolle tijd bespaart in vergelijking tot bestaande workflowoplossingen. Zo kunt u meerdere taken inplannen en de winstmarge verbeteren. Met de geautomatiseerde flexibele kleurendetectie worden zowel kleurenpagina's als zwart-witpagina's effectief gesplitst en samengevoegd, voor kwalitatief hoogstaande resultaten en tegen lagere kosten.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Océ PRISMAprepare.