Zakelijk

Drukvoorbereiding


Océ PRISMAprepare

Océ PRISMAprepare

De All-in-One Océ PRISMAprepare-software stelt professionals in staat om perfecte documenten voor te breiden en daarmee de productiviteit en winst te verhogen.


Océ DocSetter

Océ DocSetter

Océ DocSetter wordt gebruikt in commerciële en bedrijfs-printomgevingen om de pre-press workflow voor scannen, de jobvoorbereiding en de dataconversie te versnellen. De software waarborgt een hoge kwaliteit, printen met hoge snelheid en de archivering. Deze software voor documentbeheer is buitengewoon efficiënt dankzij de uitstekende gebruikersinterface, de enorme flexibiliteit en de hoge mate van automatisering.


Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction

De Océ PRISMAproduction Server is een workflow- en output management systeem met hoge productiviteit en uitstekende prestaties voor transactionele, direct mail en grafische omgevingen. Deze server vormt een platform voor het printen op hoge snelheid van middelgrote tot grote volumes op verschillende printers van Océ en andere leveranciers. Dit professionele spoolsysteem omvat ook zeer uitgebreide gegevensconversie- en prepressfunctionaliteit.


Océ PRISMAproduction Host

Océ PRISMAproduction Host

Integreer het vermogen om topprestaties te leveren door een of meer op de server gebaseerde Océ PRISMAproduction Host modules te kiezen.


Océ TrueProof

Océ TrueProof

Océ TrueProof is een WYSIWYG, prepress proofing-systeem voor op een scherm dat functioneert als een virtuele printer. Hiermee verbetert en stroomlijnt u uw prepress proofing. U kunt voorbeelden van uw pagina-afbeeldingen bekijken en de registratienauwkeurigheid tot op pixeldetail controleren, voordat uw digitale printprojecten de productie ingaan. Met het oog op geoptimaliseerde kleurafstemming, kan TrueProof daarnaast worden uitgebreid met optionele modules voor proofing van kleuren voor soft- en hardcopy's. Dit biedt de klant een volledige proofing-oplossing voor digitaal productieprinten in kleur.

spacer
					image

Overzicht

Océ PRISMAprepare 6.1
Océ DocSetter
Océ PRISMAproduction server
Océ PRISMAproduction Host
Océ TrueProof