Zakelijk

iW Publishing Manager

Hebt u ook wel eens een document dat uit materiaal van meerdere toepassingen bestond, gesorteerd of samengesteld en afgedrukt? Dan weet u hoeveel tijd dat kost.

Snel complexe documenten samenstellen

Met iW Publishing Manager (iWPM) van Canon is het mogelijk om met slechts enkele eenvoudige 'drag and drop'-opdrachten een complex document op het scherm samen te stellen. Vervolgens kunt u de hele opdracht opslaan (inclusief alle instructies voor de afwerking) en opnieuw gebruiken.

Gemakkelijk in het gebruik
Als u met een tekstverwerkingspakket kunt omgaan, weet u meer dan genoeg om direct aan de slag te kunnen gaan met iWPM voor de publicatie van documenten.

Elk document informatief en relevant maken
Met iWPM maakt u hoofdstukken of afzonderlijke pagina's, die u voor een gemakkelijke bewerking kunt verplaatsen. Maar dat is niet alles. U kunt lijnen, vormen, watermerken en aantekeningen toevoegen. Aangepaste catalogi en prijslijsten naar uw klanten e-mailen. Extra mogelijkheden voor verspreiding toevoegen door opdrachten direct als PDF op te slaan. En met de afwerkingsopties geeft u uw documenten een professionele uitstraling.

Volledig compatibel
iW Publishing Manager is ontworpen voor alle afwerkingsopties in het innovatieve assortiment, van zwart-wit- tot kleurenprinters, van Canon.

spacer
					image
Useful Downloads
iWPM Brochure
Uw oplossingen
Document Management
Informatiebeheer
Production Workflow
Colour Management
Document Scanning en Distributie
Variabele Data Printing