Zakelijk

iW Document Manager

Met iW Document Manager (iWDM) van Canon kunt u documenten overplaatsen naar digitale archiefkasten, zodat iedereen deze kan gebruiken, er een krachtige werkomgeving ontstaat, de productiviteit toeneemt, en u meer ruimte hebt. U bespaart op deze manier veel meer kosten dan wanneer u documenten op de traditionele manier beheert en verspreidt.

De archiefkast van de 21e eeuw

Met iWDM kunt u uw multifunctionele Canon-apparaat gebruiken om een archiefkast voor al uw informatie te maken en te delen. Dankzij de eenvoud van het slepen-en-neerzetten is iWDM net zo gemakkelijk te gebruiken als uw tekstverwerker.

Opslaan en terugvinden
Elk document dat kan worden gescand, kan met iWDM worden opgeslagen. Met de krachtige zoekfunctie vindt u uw document met slechts een paar muisklikken en bent u klaar om het te faxen, e-mailen of afdrukken. U hoeft het document slechts naar het gewenste pictogram te slepen.

Totale flexibiliteit
Het is eenvoudig om rapporten te produceren waarin talloze andere documenttypen zijn opgenomen. Maak voor al die documenten gewoon een elektronische ordner. Dan kunt u de documenten verwerken, verplaatsen, draaien, voorzien van kopjes en uiteindelijk delen. Zelfs converteren naar PDF-indeling behoort tot de mogelijkheden.

Effectiever samenwerken
Met iWDM kan informatie direct en intuïtief worden gedeeld. Het is voor u de ideale manier om te werken met kant-en-klare, up-to-date informatie of om een effectievere samenwerkingsomgeving te maken.

spacer
					image
Useful Downloads
iWDM Brochure
Uw oplossingen
Document Management
Informatiebeheer
Production Workflow
Colour Management
Document Scanning en Distributie
Variabele Data Printing