Zakelijk

Zorg dat u opvalt ten opzichte van de rest

Maak professioneel ogende offertes, rapporten en veel meer

Eenvoudig vanaf het bureaublad

Quick Print Publishing en PDF's maken en faxen verzenden vanaf uw bureaublad

Documenten personaliseren in enkele minuten

Documenten samenvoegen, bewerken, herstructureren en personaliseren

Geen fouten, geen verspilling!

Gemakkelijk printvoorbeeld van de afwerking, zodat u direct het juiste resultaat krijgt.

iW Desktop

Canon’s unieke, handige software voor interne printpublicatie

Canon iW Desktop

Canon’s unieke, handige software voor het zelf printen en publiceren van documenten.

Canon iW Desktop

Canon’s handige software voor het printen en publiseren van documenten
iW Desktop is een unieke oplossing voor het maken van opvallende documenten vanaf uw PC. U maakt hiermee zelf snel, gemakkelijk en efficiënt professioneel ogende en gepersonaliseerde documenten. Ideaal voor allerlei materiaal – van offertes tot rapporten, informatiepakketten en hand-outs.

U hoeft geen tijd meer te verspillen
Het kost tijd om documenten zoals offertes en voorstellen te maken, vooral wanneer de informatie uit verschillende bronnen en zowel digitaal als hardcopy wordt aangeleverd. Om te beginnen moet de inhoud worden verzameld, opgemaakt en gepersonaliseerd worden voordat u de printerinstellingen kunt opgeven. Dat is een gedoe dat veel tijd kost. Met iW Desktop kunt u alles in enkele eenvoudige stappen afhandelen.

U hoeft het werk niet meer uit te besteden
Iedereen op uw kantoor kan nu gemakkelijk professioneel ogende afgewerkte documenten maken. Met Canon’s iW Desktop doet u dit in enkele seconden, vanaf uw bureau. Zo bespaart u de kosten, tijd en problemen van uitbesteden. U print alleen wat u nodig hebt en houdt geen ongebruikt materiaal over. Dat is dus anders dan wanneer u een bestelling bij een drukker plaatst en te hoog hebt ingeschat hoeveel u nodig hebt.

Product video

Zorg dat uw documenten altijd opvallen ten opzichte van de rest.

Video

Quick Print Publishing

Drag-and- Drop Print Publishing vanaf het bureaublad
De unieke Quick Printing Tool voor iR-ADVANCE van iW Desktop staat op het bureaublad van uw pc. Zo kunt u gemakkelijk hoogwaardig afgewerkte documenten produceren door de inhoud naar uw persoonlijke opmaak-templates te slepen.

PDF's, faxen en printvoorbeelden maken via drag-and-drop
U kunt zelfs PDF-bestanden maken en faxen verzenden, allemaal zonder iW Desktop te openen. Voor complexere documenten of afwerking kunt u een printvoorbeeld laten weergeven alvorens deze echt af te drukken, zodat u elke keer het juiste resultaat krijgt. Het is een unieke, eenvoudige oplossing die tijd bespaart en een maximaal rendement op de investering in uw iR-ADVANCE geeft.

Integratie met Microsoft Office
Het heeft tijd gekost om uw documenten te maken in Microsoft Office. Nu kunt u zorgen dat ze eruit springen. Met de Office-werkbalk van iW Desktop kunt u uw eigen opmaak-templates direct gebruiken vanuit Microsoft Word, PowerPoint of Excel zonder te zoeken naar de juiste instellingen van de printer-drivers.*
* Verkrijgbaar in november 2012 met iW Desktop v3.0.1 of als softwarepatch via het ondersteuningswebsite van Canon

Een oplossing voor de dagelijkse uitdagingen voor het printen van documenten

Krachtige printpublicatie

Documenten verzamelen en combineren binnen enkele seconden
Het kan uren duren om inhoud te verzamelen uit meerdere bronnen. Informatie knippen en plakken en inhoud herschikken en structureren. Met iW Desktop is het heel gemakkelijk. Sleep de bestanden en zet ze neer. iW Desktop doet de rest en combineert alles tot één bewerkbaar document. U kunt zelfs fysieke documenten gebruiken met behulp van Scan to My PC (Scan naar mijn pc) of Scan to Folder (Scan naar map) van uw imageRUNNER ADVANCE.

Uw document bewerken, opstellen en personaliseren
Met flexibele editing tools kunt u pagina's of inhoud verplaatsen, koptekst, voettekst en een inhoudsopgave toevoegen. Met Variable Data Printing* (Printen van diverse gegevens) van iW Desktop kunt u zelfs in een oogwenk gepersonaliseerde versies van uw document maken. Sleep variabele tekstvelden naar uw document en zet ze neer.
* Verkrijgbaar in november 2012 met iW Desktop v3.0.1 of als softwarepatch via het ondersteuningswebsite van Canon

Elke keer professionele resultaten – afwerken met print-voorbeeld en printen of publiceren als PDF
Het kost veel tijd om uw documenten handmatig te nieten, te perforeren of te vouwen! Met de krachtige “WYSIWYG” van iW Desktop kunt u een printvoorbeeld zien van allerlei automatische afwerkopties zoals het maken van boekjes, nieten, perforeren en vouwen, voordat u print – minder fouten, minder verspilling en direct de eerste keer het gewenste resultaat. U kunt de printinstellingen opslaan als template voor de volgende keer. Ook kunt u encrypted of gecomprimeerde PDF-versies maken en delen.

Bespaar tijd en moeite met een bewezen oplossing om documenten te maken en te publiceren

Eenvoudige PDF annotatie

Eenvoudig PDF's verwerken en maken
In elk kantoor wordt er met PDF-documenten gewerkt, maar niet alle medewerkers kunnen ze verwerken, maken of wijzigen. Hebt u wel eens een pagina uit een document willen halen of een opmerking willen toevoegen aan een PDF-document? Met iW Desktop verbetert u uw digitale workproces, waardoor gebruikers gemakkelijker PDF-documenten kunnen verwerken. U kunt hiermee PDF-bestanden maken, comprimeren en encrypten, maar ook specifieke pagina-inhoud verwijderen of uitnemen om er een nieuw bestand van te maken.

Eenvoudige digitale workprocessen in PDF voor proeflezen of autorisatie
Veel proefleesworkprocessen vinden al plaats in PDF, maar dan hebt u dure software voor PDF-bewerking nodig. Met iW Desktop kunt u PDF-documenten annoteren en tekst markeren, tekst doorhalen en onderstrepen in het kader van het proeflezen. Bovendien kunt u stempels voor goedkeuring (of afwijzing) toevoegen als digitale handtekening alvorens de documenten via hot folders of e-mail door te geven aan een reviewer.

Eenvoudige, snelle digitale workprocessen

Video's en downloads