I.R.I.S.- oplossingen

I.R.I.S.- oplossingen

IRISPowerscan
IRISPowerscan™ is een schaalbare registratieoplossing waarmee in een handomdraai papieren documenten kunnen worden omgezet in waardevolle digitale bronnen. De krachtige tekstherkennings-engine beschikt over uitgebreide ondersteuning voor meer dan 137 talen, perfect voor internationale organisaties die met documenten in veel verschillende talen werken. 

Gebruiksvriendelijke functionaliteit wordt gecombineerd met een 'multi-stream'-architectuur om allerlei soorten documenten te scannen en elektronisch op te slaan. Dankzij multifunctionele documentcreatieprogramma's en het grote aantal mogelijke uitvoerformaten kunnen documenten voor de meest uiteenlopende zakelijke vereisten worden gemaakt.

Met onze hulp kan IRISPowerscan op diverse niveaus worden aangepast om te worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw scan-workflow. We bieden een groot scala aan krachtige integratiemogelijkheden, waaronder passende productlijnen uit de Canon-portfolio, en bestaande klantsystemen op het gebied van ECM (Enterprise Content Management) en ERP (Enterprise Resource Planning). 

IRISDocument
IRISDocument is een krachtige oplossing om documenten te converteren en te comprimeren, waardoor het omzetten van documenten veel sneller kan worden uitgevoerd. IRISDocument is ontworpen voor 24-uurs, batchgewijze verwerking van documenten en wordt als een serveroplossing zonder toezicht van een operator op de achtergrond uitgevoerd.

Door IRISDocument in combinatie met IRISPowerscan te gebruiken kan de verwerkingscapaciteit en -snelheid worden verhoogd tot wel 60.000 documenten per dag. U kunt IRISDocument ook als aparte toepassing uitvoeren of integreren in een bestaand document- of informatiebeheersysteem. IRISDocument beschikt over een zeer geavanceerde compressietechnologie (IRIS iHQC) waardoor de omvang van bestanden tijdens conversie tot wel 400 keer kan worden verminderd zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten.  

IRISXtract
IRISXtract is een uitermate intelligent classificatieplatform dat documenten op basis van type/categorie kan identificeren om het document en/of de inhoud aan verschillende bedrijfsprocessen toe te wijzen. Nadat de documenten zijn toegewezen, worden de noodzakelijke gegevens voor de bedrijfsprocessen in kwestie geëxtraheerd en de verzamelde gegevens worden voor verdere verwerking doorgestuurd naar de juiste zakelijke toepassing, zoals ERP, CRM, ECM, BPM, DBMS, enz. 

IRISXtract kan voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet. Voorbeelden van toepassing van IRISXtract: registratie van binnenkomende crediteurenfacturen, verwerking van formulieren in de gezondheidszorg en de financiële dienstverlening, maar ook de classificatie van binnenkomende post in digitale postkamers.

IRISXtract is bij uitstek geschikt voor integratie in een procesketen als 'tussenpersoon' tussen gegevensbronnen. De intelligentie van dit schaalbare platform is het vermogen om zowel papieren als elektronische documenten, zoals e-mail, te registreren, gekoppeld aan een classificatie-engine op basis van afbeeldingen en context, waardoor niet alleen gestructureerde maar ook ongestructureerde informatie kan worden verwerkt.

Met onze hulp kan IRISXtract worden afgestemd op zelfs de meest complexe zakelijke vereisten.