Zakelijk

Document Scanning en Distributie

Wilt u optimaal rendement halen uit uw bedrijfsproces ondersteunende applicaties (bijv. Exact of AFAS), Document Management, Enterprise Content Management Systemen , e-mail infrastructuur óf Groupware (Notes, SharePoint)? Bedenkt u zich dan eens op welke wijze papieren (hardcopy) documenten u hierin op dit moment nog belemmeren. Tien tegen één dat u uw bedrijfsprocessen veel efficiënter en effectiever kunt maken door papieren documenten te scannen en direct op te nemen in uw digitale werkprocessen.

Electronische Document Distributie met eCopy

eCopy ShareScan  
Digitale communicatiemiddelen zoals internet, intranet en e-mail zijn niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Veel documenten ontvangt u echter nog steeds op traditionele wijze: op papier. Daarnaast worden veel documenten, zoals  facturen, contracten, rapporten en dergelijke, nog steeds in originele (papieren) vorm opgeslagen. Met het versturen, doorsturen, opslaan en terugvinden, bent u vaak veel werk, tijd én geld kwijt. eCopy biedt u de oplossing om op een slimme en eenvoudige manier uw papieren documenten te integreren in uw werkproces.

eCopy ShareScan is de ideale oplossing voor de integratie van papieren documenten in de informatiestroom en werkprocessen van uw onderneming. Eenvoudiger, veiliger en efficiënter dan met eCopy ShareScan kunnen documenten niet elektronisch worden verwerkt en verzonden.

Iedereen in uw onderneming kan nu gebruik maken van de volledige kracht van de Canon multifunctional (MFP) als gebruiksvriendelijke scanner voor de distributie van documenten. eCopy ShareScan is beschikbaar in twee uitvoeringen:

  • eCopy ShareScan for MEAP
    Bij eCopy ShareScan for MEAP is de gebruikersinterface van eCopy geïntegreerd in het bedieningspaneel van de Canon MFP.
    MEAP staat voor Multifunctional Embedded Application Platform en is een op Java gebaseerde technologie waarmee het mogelijk wordt om MFP's uit te breiden met diverse applicaties.
  • eCopy ShareScan ScanStation
    eCopy ShareScan ScanStation bestaat uit een PC met touchscreen- en toetsenbordbediening, bevestigd op een zwenkarm. Het ScanSation wordt naast de Canon MFP geplaatst. 

De keuze tussen ShareScan for MEAP of ScanStation wordt onder meer bepaald door de aanwezige infrastructuur, het type MFP en de toepassing waarvoor u eCopy gaat gebruiken.

eCopy Connectoren
De integratie van papieren documenten binnen uw bedrijfsapplicaties is met eCopy ShareScan eenvoudig op basis van eCopy Connectoren. De Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen eCopy en diverse softwareapplicaties, zoals

- Open Text Livelink
- Hummingbird-DM
- Domino Document Manager
- Interwoven WorkSite
- Canon iW Document Manager 
AFAS Profit en AFAS Online 
- Exact Globe, Synergy of Enterprise

De directe integratie met de business applicaties maken aanpassingen in gebruikersprofielen, toegangsbevoegdheden of mappen in de business applicatie direct zichtbaar op het eCopy ShareScan scherm.

eCopy PDF Pro Office
Met eCopy PDF Pro Office is de ideale professionele PDF creator voor kantoor toepassingen op uw PC. Met eCOPY PDF Pro Office zet u op uw PC papieren documenten direct om naar het PDF formaat om deze daarna te als elektronische documenten te behandelen. Met eCopy PDF Pro Office laat u notities maken, stempelen, markeringen maken en maakt het document doorzoekbaar (zie afbeelding). De electronische documenten slaat u eenvoudig digitaal op of kunnen op electronische wijze verzonden worden.

eCopy PDF Pro Office werkt met de meeste netwerkfaxen, e-mailapplicaties en documentmanagementsoftware, inclusief Lotus Notes Mail, Microsoft Exchange/Outlook, OpenText RightFax, Interwoven, Domino.Doc en Documentum.

Met eCopy PDF Pro Office heeft u de ideale professionele PDF creator voor kantoor toepassingen.

Scanning white paper [PDF, 333 KB]
spacer
					image
Oplossingen voor kantoor
Device Management
Document Management
Informatiebeheer
Document Scanning en Distributie
Document Workflow Accounting
Oplossingen voor de professionele printomgeving
Production Workflow
Variabele Data Printing
Printoplossingen voor bedrijven
Colour Management
TAOPIX Photobook