Zakelijk

Device Management: slimmer beheer van uw kantoorapparatuur!

Device Management

Als toonaangevend producent van beeldverwerkingssystemen levert, installeert en beheert Canon complete, geïntegreerde netwerken met inbegrip van servers, werkstations, besturingssystemen, toepassingen, bekabeling en de vertrouwde Canon randapparatuur. Canon biedt daarbij een reeks device management oplossingen.

Canons afdrukoplossingen zijn naadloos geïntegreerd binnen de geautomatiseerde kantooromgeving. Een multifunctional is een volwaardige schakel geworden in de ICT netwerkomgeving waarbij taken als printen, scan-to-file, scan to e-mail en faxen niet meer weg te denken zijn in het totale bedrijfsproces. De multifunctionals van Canon worden in veel gevallen beheerd door een systeembeheerder. Bij het beheren van de ICT omgeving staan drie uitgangspunten voorop:

  • Verlaging van risico’s
  • Verhoging van de betrouwbaarheid
  • Verlagen van de kosten van beheer

Canons Device Management producten sluiten volledig aan op de wensen van de systeembeheerder en vereenvoudigen het beheer van Canon kantoorapparatuur.

Device Management oplossingen

iW Management Console
iW MC is een oplossing die is ontwikkeld om de alle beheeractiviteiten van een ICT afdeling volledig te ondersteunen. iW MC is de oplossing voor helpdesk ondersteuning maar ook voor het beheer van machine instellingen of om het installeren en configureren op een veilige en professionele wijze uit te voeren.

Brochure iW Management Console

e-Maintenance
e-Maintenance is een volledig automatisch diagnostisch systeem dat continu, op afstand, het technisch functioneren van Canon multifunctionele apparatuur bewaakt. Door Canon image RUNNERS met behulp van e-Maintenance te beheren, beschikt u over een vernuftige tool om de operationele management- en beheerkosten van uw Canon multifunctionals te reduceren.

Klik hier voor meer informatie

spacer
					image

Device Management

Océ Software
Océ MeterManager
Oplossingen voor kantoor
Device Management
Document Management
Informatiebeheer
Document Scanning en Distributie
Document Workflow Accounting
Oplossingen voor de professionele printomgeving
Production Workflow
Variabele Data Printing
Printoplossingen voor bedrijven
Colour Management
TAOPIX Photobook
Contact
Neem contact met mij op