Canon’s visie op digitale transformatie van organisaties

Wij helpen u met een heldere kijk op zaken

Aanpassen aan de vereisten van de digitale economie
De digitalisering van onze samenleving grijpt dieper in op het dagelijks bestaan dan welke andere ontwikkeling dan ook. Zakelijke beslissers, consumenten en medewerkers pikken nieuwe technologie steeds sneller op en veranderen hun manier van informatie vergaren, kiezen, kopen en samenwerken. In elke sector veranderen partijen, die op onorthodoxe wijze de markt betreden, de regels van het spel. Ook u ontkomt niet aan de vraag hoe uw businessmodel en klantbediening aangepast moeten worden om aan deze ontwikkelingen het hoofd te bieden. U wilt wel veranderen, maar hoe zorgt u dat uw organisatie hierop ingericht is en u de aansluiting met de veeleisende klant niet verliest? Met onze heldere visie, innovatieve middelen en tal van mogelijkheden ondersteunen wij uw organisatie om te zorgen dat u onderscheidend blijft en uw voorsprong in de markt behoudt.

Download the brochure ‘Canon’s visie op digitale transformatie van organisaties’

Efficiënte processen, effectieve communicatie
Het verbeteren van concurrentiekracht zit niet in separate oplossingen, maar in de onlosmakelijke samenhang tussen uw interne processen en uw externe communicatie. Wij zien dit niet als een lineair proces, maar als een circulair proces tussen u en uw klanten. Efficiënt ingerichte processen, passend bij de eisen van de huidige ‘real-time’ maatschappij, en een effectief gebruik van nieuwe communicatiemogelijkheden en beschikbare data in uw organisatie, zorgen ervoor dat u flexibeler en klantgerichter kunt werken. Dit is essentieel voor duurzame winstgevendheid en continuïteit van uw organisatie.

Onze visie
Organisaties staan nog maar aan het begin van de digitale transformatie. De versmelting van interne werkstromen en externe communicatie is steeds duidelijker zichtbaar. Bij Canon richten we de blik dan ook continu vooruit, gericht op innovaties in het informatie- en communicatiedomein. Een vergaande digitale klantbeleving, zowel bij de overheid als bedrijven en instellingen, is geen toekomstmuziek, maar is nu al maatgevend. Uw klanten, leveranciers, partners en medewerkers staan op tientallen manieren, real-time in contact met uw bedrijf. De waarde van een klant voor uw organisatie – én andersom - ligt verborgen in het netwerk van interacties. De kunst is hieruit relevante informatie te ontginnen om meerwaarde te realiseren. Dit is de basis van het Canon Informatie & Communicatie Management model (ICM).


nl_picture_informatie_communicatie_vod

Onze aanpak
Bij de digitale transformatie van uw organisatie werken wij nauw met u samen. Om een bijdrage te leveren aan de succesvolle transitie van de huidige naar de nieuwe situatie, gaan we pragmatisch te werk. Onze consultants en projectleiders verdiepen zich grondig in uw organisatie. Op basis van vastgestelde behoeften en vereisten verzorgen wij de technische invulling, dit uiteraard in overleg met alle stakeholders en disciplines. De vorm van de oplossing wordt altijd bepaald door wat u het beste past. Van nieuwe software tot een breed veranderingstraject. On-site of in de cloud. In eigen beheer of uitbesteed. Onze experts begeleiden u gedurende het gehele transformatieproces. Canon is een grote, wereldwijd opererende organisatie die u continuïteit biedt om ook grensoverschrijdende trajecten te begeleiden.

Vraag naar onze business cases
Dat onze integratie- en transformatieaanpak succesvol is, blijkt uit de talloze tevreden klanten die we al helpen met hun vraagstukken met betrekking tot informatie- en communicatiemanagement. Benieuwd naar de praktijkverhalen van onze grote of kleinere klanten? Wilt u meer inzicht verkrijgen én inspiratie opdoen over de nieuwe mogelijkheden die Canon u biedt in de digitale economie? Gebruik onderstaande link om uw gegevens achter te laten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of raadpleeg uw accountmanager.

Laat uw gegevens achter

Volgende stappen

Spreek met een expert

Of bel zelf 073 681 55 17 en maak vrijblijvend kennis met alle mogelijkheden.

Brochure

Brochure ‘Canon’s visie op digitale transformatie van organisaties’ (PDF) voor meer informatie over onze visie op digitalisering binnen de zakelijke markt.

Case Studies

Lees wat deze organisaties vinden van hun partnership met Canon:

Enexis

Erasmus Leven

Gemeente Venlo

Generali

UVIT

Van Dillewijn Group

Van Wieren & Vellinga

Volvo Cars Nederland