Zakelijk

Kijk op kantoor

Beveiliging van data en
documenten

nl_picture_beveiliging_data_376


Hoe gaat u om met het spanningsveld tussen ‘het overal beschikbaar zijn van documenten’versus ‘de vertrouwelijkheid van bedrijfskritische informatie’?

Mobile en
Cloud

nl_picture_mobile_cloud_376


Hoe zorgt u ervoor dat uw kantoorprocessen integreren met bijvoorbeeld smartphones en tablets?

Kostenbesparingen

nl_picture_kostenbesparingen_376


Kan u het bedrijfsresultaat verbeteren door kosten te besparen op document- en informatie gerelateerde zaken?

Optimaliseren van werkprocessen

nl_picture_optimaliseren_werkprocessen_376


Door welke processen te automatiseren kunt u gebruiksgemak, tijdwinst en kostenbesparingen realiseren?

Duurzaam zaken doen

nl_picture_duuzaam_zaken_doen_376


Op welke manier kunnen wij zo duurzaam mogelijk ondernemen?

  Managed Print Service

  nl_picture_mps_376


  Moet ik alles zelf doen, of is het beter om zaken uit te besteden?

  Zakelijk werken, constant in beweging
  nl_picture_video_icoon_irunner De manier waarop en wanneer we met elkaar samenwerken is totaal anders dan enkele jaren geleden. We werken thuis, op kantoor of onderweg en delen informatie op veel meer apparaten en manieren dan ooit tevoren. Computers, laptops, tablets en smartphones worden gebruikt en we communiceren via papier, fax, SMS, WhatsAPP en allerlei platformen die via het door social media gedomineerde internet worden aangeboden. Enerzijds is de kantoormedewerker flexibeler en mogelijk zelfstandiger geworden. Anderzijds zijn er medewerkers die tot laat in de avond, vaak tevergeefs, proberen om de niet te stoppen stroom van informatie onder controle te krijgen.

  Het belang van snel beschikbare, makkelijk deelbare en goed beveiligde informatie
  Organisaties moeten sneller dan realtime reageren op wat de klant wil en bewust zijn van de snelle technologieën die het mogelijk maken om een concurrerend voordeel te creëren. Daarbij gaat de stelling “Kennis is macht” lang niet altijd meer op. Door de digitalisering is het mogelijk om internationale grenzen te overschrijden en informatie te vergaren van waar ook ter wereld. Succesvolle bedrijven zijn vooral bedrijven die in staat zijn snel de informatie te verkrijgen, te delen en te presenteren aan diegene die deze informatie nodig heeft.

  Managed Print Services
  Het beheren van uw eigen printinfrastructuur en -processen is vaak tijdrovend en duur. Documentproductie is doorgaans één van de grootste kostenposten voor organisaties. Canon helpt uw printerpark te rationaliseren, printgewoonten te veranderen en grote besparingen te realiseren door actief beheer en een voortdurende optimalisering van uw printinfrastructuur en bijbehorende bedrijfsprocessen. Met Canon Managed Print Services krijgt u grip op uw uitgaven, nu en in de toekomst.

  Slimmer werken op kantoor
  Canon automatiseert handmatige en terugkerende taken en biedt oplossingen voor documentbeheer zodat u slimmer kunt werken. Zo helpt Canon u bij het verlagen van bedrijfskosten, het verhogen van de productiviteit en bij een beter beheer van uw bedrijfsdocumentatie. Een klein kantoor, thuiswerken of veel onderweg? Bekijk onze oplossingen voor het mobiele of thuiskantoor.