Zakelijk

Veilige opslag van documenten

Hoewel 80% van de gegevens waar dagelijks op wordt gerekend nu een elektronische indeling heeft, wordt slechts 20% bewaard in een formele database¹. Canon kan bedrijven helpen met documentbeveiliging en maakt het gebruikers tegelijkertijd eenvoudiger om samen te werken en informatie te delen.

Uw uitdagingen

  • De juiste informatie op het juiste moment bekijken
  • De vertrouwelijkheid van documenten beschermen
  • Informatie bewaren voor naleving van wettelijke verplichtingen en juridische doeleinden
  • De hoge kosten voor opslag van documenten terugbrengen

Canon's oplossing

Met Canon worden uw documenten veilig opgeslagen en kunt u eenvoudig informatie ophalen met een gebruiksvriendelijk inhoudbeheerprogramma.

De voordelen

Besteed minder tijd aan het zoeken naar informatie door indexen toe te voegen aan uw documenten om de volledige tekst te doorzoeken of op metagegevens te zoeken.

Zorg voor documentbeveiliging door toegangsrechten toe te wijzen voor het bekijken, bewerken, printen of distribueren van informatie voor het hele bedrijf.

Leef de wet na door te voldoen aan het beleid ten aanzien van het behoud van documenten terwijl tegelijkertijd de meest recente versie van een document beschikbaar wordt gesteld.

Verminder kosten door documenten elektronisch op te slaan en een enkele toepassing te gebruiken om elk document te bekijken, ongeacht de bestandsindeling.

¹ Bron: Quocirca, 2012

Volgende stappen

Canon is een Executive Leadership Council-lid van het AIIM (Association of Information and Image Management).

De AIIM Executive Leadership Council brengt de topdenkers, de allerbeste mensen uit de praktijk en topmanagers op het gebied van informatiebeheer samen om de toekomst van informatiebeheer te bespreken, te definiëren en te sturen.