Zakelijk

Online samenwerken en documenten delen

Hebt u ooit problemen gehad bij het vinden van een document? Hebt u ooit dagen of zelfs weken moeten wachten op handmatige goedkeuringen? Met Canon’s hulpmiddel voor het online samenwerken en delen van documenten, kunnen u en uw collega's effectiever samenwerken door eenvoudig online bestanden te delen en digitale werkstromen te gebruiken.

Uw uitdagingen

  • Lagere productiviteit door langdurige handmatige toestemmingen en werkstromen
  • Gegevens verliezen omdat er geen formele back-up van wordt gemaakt en/of er geen noodherstel is
  • Ervoor zorgen dat de meest recente versie van een document wordt gebruikt
  • Hoge fysieke opslagkosten op meerdere locaties

Canon's oplossing

Sla al uw documenten op in de cloud en haal ze op vanaf een willekeurig apparaat met internetverbinding. Bescherm uw documenten met de instelling dual data centre van Canon voor het opslaan van documenten en voor het maken van een back-up ervan.

De voordelen

Besteed minder tijd aan het zoeken naar informatie door eenvoudige zoekopdrachten voor tekst uit te voeren in al uw documenten.

Beveilig uw documenten door gebruikers duidelijk aangegeven toegangsrechten te verlenen om informatie te bekijken, bewerken, printen of distribueren.

Leef de wet na door documenten te controleren om er zeker van te zijn dat de meest recente versie wordt gebruikt.

Verminder kosten door alle bestanden elektronisch op te slaan en documenten van alle indelingen met één klik te bekijken.

Volgende stappen

Canon is een Executive Leadership Council-lid van het AIIM (Association of Information and Image Management).

De AIIM Executive Leadership Council brengt de topdenkers, de allerbeste mensen uit de praktijk en topmanagers op het gebied van informatiebeheer samen om de toekomst van informatiebeheer te bespreken, te definiëren en te sturen.