Zakelijk

Zorg & ICT

Canon aanwezig op Zorg & ICT

Van 5 t/m 7 april a.s. vond de Zorg & ICT beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers konden op de Canon-stand in gesprek over hoe Canon hen kan ondersteunen met behulp van oplossingen die intake, diagnose, behandeling, en nazorg vergemakkelijken.

Meer informatie over Canon’s visie op de gezondheidszorg, alsmede oplossingen daarvoor, vindt u op canon.nl/zorg.

Meer informatie

Bezoek de website van Zorg en ICT voor meer informatie

Lees meer >

Canon for Healthcare

Samenwerking binnen de zorg
Zowel binnen als buiten zorginstellingen trekken vele disciplines en partijen gepassioneerd samen op om de patiënt goede zorg te verlenen. Voor de klant, de zorgconsument, is het van groot belang dat deze samenwerking goed verloopt, omdat de impact van beslissingen hen persoonlijk raakt. Correcte informatie-uitwisseling is hierbij essentieel. Vaak worden informatieprocessen binnen de zorg nog hybride gefaciliteerd, waarbij digitale en papieren informatiestromen langs elkaar lopen of elkaar opvolgen. Hierdoor is het een uitdaging is om de juiste informatie op de juiste plek aan te bieden, aan de juiste persoon en op het juiste moment. Dit vergt veel tijd en brengt hoge kosten met zich mee.

Canon for Healthcare
Canon biedt een breed scala aan oplossingen en diensten die de enorme verscheidenheid aan gegevens, opgeslagen in de systemen van zorginstellingen, ontsluiten én die tevens de samenwerking bevorderen. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om met nieuwe technologieën de zorgverlener beter inzicht te geven en daarmee de klant beter uitzicht te bieden op.

Voor de klant
Doordat veel informatieprocessen binnen de zorg hybride worden, is het belangrijk dat deze goed op elkaar aansluiten. Klanten nemen bijvoorbeeld hun papieren documenten mee die vervolgens integraal onderdeel moeten worden van het EPD. Deze documenten dienen in het juiste dossier terecht te komen, met de juiste autorisatie en zonder lastige administratieve stappen. Gemak voor de zorginstellingen, zekerheid voor de patiënt.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de huidige, veelal op papier gebaseerde, communicatiemiddelen naar de klant te transformeren naar een multi-channel platform. Patiënt brochures en zorggidsen worden daarbij vertaald naar een persoonlijke, op maat gemaakte, informatiebron. Hierbij wordt alleen de informatie getoond die van toepassing is voor uw klant, compleet met de door de klant ingevulde aanvullingen als meetwaarden, PROMS, dagboek, et cetera. Goed overzichtelijk voor hen, real-time inzage over de voortgang van de behandeling voor de zorgverlener.

Voor de zorgverlener
Canon ondersteunt zorgverleners met behulp van oplossingen die intake, diagnose, behandeling, en nazorg vergemakkelijken. Gebruikers kunnen de RIS-, PACS- en VNA-oplossingen benaderen vanaf elke willekeurige werkplek. In combinatie met de XDS (Cross Enterprise Document Sharing) oplossing, zijn alle relevante onderdelen van het patiëntendossier met één druk op de knop tevoorschijn te halen. Dit stelt zorgverleners instaat om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken.

Klik hier om naar de website van Oldelft Benelux te gaan, onderdeel van de Canon Medical Imaging Group. Hier vindt u meer informatie over RIS, PACS, VNA en XDS.

Informatie Management
Canon biedt oplossingen en diensten om de enorme verscheidenheid aan gegevens, opgeslagen in de systemen van zorginstellingen, te ontsluiten. Uit die systemen haalt Canon de data, niet alleen om voor de patiënt persoonlijke informatie op maat mogelijk te maken, maar óók en niet in de laatste plaats om intake, diagnose, behandeling en nazorg in de zorginstelling te ondersteunen. Canon kan met gebruik van haar dienstverlening samen met een zorginstelling de informatielogistiek rondom de klant en tussen professionals in de zorg onderling opnieuw ontwerpen.