Zakelijk

Kleine bedrijven

In welke bedrijfstak u ook actief bent, Canon-printers en -scanners voor kleine bedrijven bieden een slimme, eenvoudige en betrouwbare oplossing en leveren sneller en voordeliger resultaten van hoge kwaliteit.

Met een breed scala aan connectiviteitsopties en eenvoudig te gebruiken tools haalt u het beste uit print- en scanfuncties en deelt u ze probleemloos binnen uw bedrijf.


3-jaar garantie

 

Small Office

Kleuren All-in-One printers brengen uw documenten tot leven.

Voordelige All-in-One printers voor drukke kantoren.

Deel de kracht van schitterende kleurenprinters.

Wanneer u alleen maar kostenefficiënt wilt printen.

Efficiënt vastleggen van documenten voor kleine bedrijven.

Waarom Canon voor kleine bedrijven?

Perform

Prestaties leveren

Canon's oplossingen voor het printen en scannen van hoge volumes leveren betrouwbaar en razendsnel resultaten van professionele kwaliteit, en bieden u de mogelijkheid uw documenten moeiteloos en beveiligd te delen en te archiveren.

Connect

Connectiviteit

Oplossingen binnen uw kleine bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan. Deel print- en scanfuncties via ethernet of Wi-Fi, en profiteer maximaal van de cloud en mogelijkheden om mobiel en flexibel te werken.

Save

Besparen

Profiteer van maximale efficiëntie en productiviteit voor minimale kosten wanneer u investeert in Canon's print- en scanoplossingen voor kleine bedrijven.

Sustain

Duurzaam

Beperk uw ecologische voetafdruk en de impact op het milieu met Canon's zuinige oplossingen waarmee u papier en inkt bespaart.

Home Office

Kantoor aan huis

Hebt u behoefte aan een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing voor uw kantoor aan huis? Canon heeft een scala aan print- en scanproducten die precies aan uw wensen voldoen.

On the move

Onderweg.

Op zoek naar oplossingen voor mobiel werken? Eenvoudig scannen, delen, openen en printen terwijl u onderweg bent, met Canon's compacte oplossingen met USB- en accuvoeding.