Zakelijk

Kantoor aan huis

Canon heeft de perfecte print- en scanoplossingen voor uw kantoor aan huis.

Alle producten in Canon's assortiment voor kleine bedrijven passen perfect in een thuiskantoor en leveren keer op keer uitstekende kwaliteit en betrouwbare prestaties. Ze zijn eenvoudig te gebruiken met smart-technologie om uw bedrijf efficiënt te houden, en altijd verbonden te zijn, waar u ook bent.

Home Office

Handig en betaalbaar, kwaliteitskleur in huis.

Run uw bedrijf kosteneffectief.

Indrukwekkende kleurenprints.

Snel, compact en efficiënt.

Compact en eenvoudig scannen, overal.

Waarom Canon voor het kantoor aan huis?

Perform

Prestaties leveren

Canon's producten voor thuiskantoren leveren de snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid die u nodig hebt om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Bovendien zijn ze in perfecte harmonie met uw omgeving.

Connect

Connectiviteit

Dankzij Wi-Fi-connectiviteit bent u ontzettend flexibel. Overal in huis hebt u eenvoudig toegang tot uw printer of scanner en kunt u printen van of scannen naar uw smartphone en tablet.

Save

Besparen

Dankzij geïntegreerde technologieën zoals automatisch inschakelen en dubbelzijdig printen en intelligente software kunt u tijd, energie en kosten besparen. Hierdoor wordt uw bedrijf efficiënter en winstgevender.

Sustain

Duurzaam

U kunt de impact op het milieu verminderen met Canon's zuinige oplossingen waarmee u papier en inkt bespaart. Het recyclen van uw inkt- en tonercartridges is bovendien heel eenvoudig.

Small Office

Kleine bedrijven

Wilt u hoge printvolumes en scanfunctionaliteit delen in een klein bedrijf? Canon heeft snelle, efficiënte oplossingen met een scala aan aansluitmogelijkheden.

On the move

Onderweg.

Op zoek naar oplossingen voor mobiel werken? Eenvoudig scannen, delen, openen en printen terwijl u onderweg bent, met Canon's compacte oplossingen met USB- en accuvoeding.