Zakelijk

Hoe Canon kleine advocatenkantoren helpt buitengewoon te worden


Canon begrijpt dat kleine advocatenkantoren zich snel ontwikkelen. Maar of u nu als zelfstandige partner vanuit huis werkt, als onderdeel van een groeiend team of constant onderweg bent, Canon vindt voor u de passende document management oplossing waarmee u altijd voorop loopt.

Werkt u in een team?

De brede keuze aan hoogwaardige printers en scanners biedt een scala aan connectiviteitopties die het naadloos en veilig delen van informatie in uw kantoor mogelijk maken. Zo kan het hele team eenvoudig grote aantallen bestanden printen en casusdossiers scannen en archiveren.

Inkjet kleurenprinters

Laserprinters

Scanners

Bent u een partner bij een advocatenkantoor of werkt u zelfstandig?

Canon helpt bij het vinden van slimme, eenvoudige en kostenbesparende oplossingen – waaronder compacte multifunctionele systemen die een hoogwaardige printkwaliteit bieden - geschikt voor ieder klantcontact - evenals de mogelijkheid voor veilig scannen en opslaan.

Inkjet kleurenprinters

Laserprinters

Scanners

Bent u als advocaat altijd onderweg?

Canon heeft producten die u in staat stellen om documenten veilig te scannen bij klanten, eenvoudig te printen vanaf iOS- en Android-tablets en -smartphones, op te slaan in de cloud, te verzenden naar kantoor om daar voor uw team af te drukken en meer.

Scanners

Inkjet kleurenprinters

Laserprinters

Wat betekent buitengewoon werken voor u?

Hoe u ook werkt, Canon heeft de perfecte oplossing met een assortiment producten die u helpen buitengewoon te werken. Met Canon kunt u:


Ambitieus werken

Bereid uw bedrijf voor op de toekomst met innovatieve, hoogwaardige oplossingen die de veranderende behoeften van de sector aankunnen.

[MASTER] Picture_small-business

Veilig werken

Bewaar al uw vertrouwelijke documenten, gegevens en applicaties veilig met de nieuwste print- en scanbeveiliging en voldoe aan de strenge wettelijke eisen.

Efficiënt werken

Probleemloos oude documentatie digitaliseren en uw workflow stroomlijnen met cloud-technologie.