Zakelijk

Canon voor de centrale repro

Bedrijfsprestaties verbeteren

Hoge kwaliteit op hoge snelheid

Canon helpt Volkswagen snellere doorlooptijden te behalen

Think Digital

Canon’s tijdschrift voor de printcommunity.

Zaken binnenshuis halen

Canon heeft PCS geholpen de interne printactiviteiten uit te breiden

Negen van de tien bedrijven menen dat printen van “cruciaal belang” is voor hun activiteiten*. Nu professionals echter dankzij digitale media in staat worden gesteld het rendement op de investering eenvoudig te meten, moeten interne printcentra de waarde die zij toevoegen aan hun bedrijven en hun implementatie rechtvaardigen voor het topmanagement.

Als leider in professionele printoplossingen staat Canon voor u klaar om u alles wat u nodig hebt te leveren. Van marktinzichten en bedrijfsontwikkelingservices tot hardware, software en ondersteuning, Canon helpt u printservices van hoge kwaliteit te leveren die waarde toevoegen voor uw klanten.

*Corporate Reprographics: Trends and Opportunities (door Canon gesponsord Insight Report over interne printcentra van het Rochester Institute of Technology)

Stap voor stap uw uitdagingen aangaan

Door vanaf het begin samen te werken, kan Canon verbeteringen doorvoeren in uw printactiviteiten. Canon's producten en services combineren uitgebreid onderzoek in de printsector en directe gesprekken met Canon's klanten, en zijn ontworpen om te voldoen aan de meest recente eisen van interne printcentra:

 • Het minimaliseren van kosten en het maximaliseren van de investeringswaarde
 • Het bieden van topservices aan klanten voor al hun printbehoeften
 • Meer volume kweken door concurrerende aanbiedingen een stap voor te zijn
 • Duurzame praktijken ontwikkelen die overeenkomen met het bedrijfsbeleid

Lees verder om te ontdekken hoe Canon u kan helpen.

Volgende stappen

CRD Performance Enhancement Essentials

Gratis toegang tot gidsen met strategisch en tactisch advies over kerngebieden van modern CRD-beheer.

Inzicht in de branche

'See the Bigger Picture' is het recentste rapport van Canon. Hierin wordt aandacht besteed aan de manier waarop media-inkopers in Europa printen en welke services ze verwachten van een leverancier van printservices.

Think Digital

Canon’s tijdschrift voor de printcommunity.

Case Studies

Lees wat deze bedrijven zeggen over hun partnership met Canon.

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met Canon

Als u uw printactiviteiten naar een hoger niveau wilt tillen, moet u in staat zijn om te profiteren van nieuwe kansen die de markt u biedt. Het Canon Essential Business Builder Program is een programma dat bestaat uit een combinatie van hulpmiddelen, leerzame workshops en betaalbaar advies van experts. Het programma is ontwikkeld zodat u uw printactiviteiten succesvoller kunt maken.

Door uw huidige expertise aan te vullen met de kennis en vaardigheden die u opdoet bij het Essential Business Builder Program, kunt u de toekomst vol vertrouwen tegemoetzien.

  Kosten beheren met Canon

  Printwerk intern onderbrengen bij een goed beheerd printcentrum leidt tot aanzienlijke besparingen voor het bedrijf. Canon's onderzoek wijst uit dat deze besparingen kunnen oplopen van 10% tot 20% in vergelijking met de kosten van externe leveranciers. Tot tweederde van interne printers bereikt echter besparingen van minder dan 10%.

  Canon bevindt zich in een unieke positie om u te helpen uw kosten te begrijpen en te beheren door zowel marktonderzoek aan te bieden dat trends en nieuwe zakelijke mogelijkheden aangeeft, als onafhankelijk advies te geven over het verbeteren van uw bedrijfsprestaties. Canon's Essential Business Builder-programma biedt tevens ondersteuning aan door deze prestaties te beoordelen, uw printcentrumcapaciteit te optimaliseren, gedetailleerde bedrijfsplannen te ontwikkelen en uw services te bevorderen via nieuwe vormen van aanpak wat betreft verkopen en marketing.

   Voldoen aan de verwachtingen van klanten met Canon

   Als de behoeften binnen sleutelafdelingen zoals Verkoop en Marketing of Distributie veranderen, betekent dit dat interne printers regelmatig contact moeten houden met klanten om hierop in te kunnen spelen met geschikte services.

   Canon's onderzoek wijst uit dat interne printers die een service zoals web-to-print hebben, een waardering van 94% klanttevredenheid bereiken. Door samen te werken met Canon om de meest recente innovaties aan te bieden, zoals multikanaal-campagnes en e-commerce, zullen uw klanten hier profijt van hebben. Met efficiëntere en effectievere communicatie kunt u hen helpen belangrijke bedrijfsdoelstellingen te bereiken en uw toegevoegde waarde voor het bedrijf verhogen.

   Hoofdpunten

   87% van de media-inkopers ziet geprint materiaal als een belangrijk onderdeel van hun communicatiemix
   47% van de media-inkopers ziet ‘beste waar voor uw geld’ als het meest belangrijke criterium bij het selecteren van een leverancier van printdiensten
   36% van de media-inkopers is niet bekend met printen op aanvraag

   Bron: See the Bigger Picture, Insights Report 2012

   Productiviteitsvoordelen behalen met Canon

   In dit digitale tijdperk verwachten interne printklanten dezelfde hoogwaardige uitvoer van taken op korte termijn met snellere doorlooptijden. Volgens Canon's onderzoek wordt bij 57% van de taken verwacht dat het printen dezelfde dag of sneller moet zijn voltooid.

   Door met uw teams te werken, zal Canon gebieden helpen identificeren die kunnen worden verbeterd. Ook zal Canon de beste combinatie van technologie en ondersteuning aanbevelen om productiviteitsvoordelen te behalen in al uw printactiviteiten. Van beeldvastlegging en printproductieapparaten tot innovatieve werkstroomprogramma's en onderhoudscontracten, Canon zorgt ervoor dat u services aanbiedt die beter betrouwbaar en productiever zijn.

   Duurzaamheid verbeteren met Canon

   Milieuvriendelijkheid is belangrijk voor de meeste bedrijven. Het is dan ook van vitaal belang dat interne printcentra in staat zijn om bij te dragen aan de milieustrategie van het bedrijf.

   Zelfs als uw bedrijf geen gecertificeerd milieumanagementsysteem zoals ISO 14001 heeft, kunt u toch een beleid instellen voor het gebruik van gerecycled en gecertificeerd papier en voor het beheer en de vermindering van verspilling.

   Als u milieuvriendelijkheid effectiever bevordert, kunt u het bedrijf laten zien hoe het printcentrum CSR-doelen ondersteunt en waarde toevoegt in de vorm van energiebesparing en minder verspilling.