Zakelijk

Canon voor de gezondheidszorg

Samenwerken

Trends en ontwikkelingen

Canon’s portfolio voor de zorgsector

Toegankelijkheid verbeteren en vertrouwelijkheid beschermen

Hoe het St James ziekenhuis het beheer van patiëntendossiers heeft verbeterd

Standaarden verhogen in de gezondheidszorg

Canon kan u helpen aan de nieuwste branchevereisten te voldoen

Professionals in de gezondheidszorg staan continu onder druk om de kwaliteit van de zorg te verbeteren, maar dit wordt een steeds grotere uitdaging.

Net als andere bedrijven in de hele wereld zien organisaties in de gezondheidszorg de budgetten krimpen. IT-afdelingen moeten meer systemen dan ooit bedienen en integreren. Tegelijkertijd moet een enorme hoeveelheid gegevens veilig worden opgeslagen om te voldoen aan regels omtrent de privacy van de patiënt.

eHealth, waar de Europese Commissie voorstander van is, wordt als de oplossing gezien. Als marktleider in deze branche biedt Canon organisaties van elk formaat in de gezondheidszorg veilige oplossingen voor de verbetering van de werkstroom en een transformatie van de patiëntenzorg.

Stap voor stap uw uitdagingen aangaan

Canon gelooft dat technologie een sleutelrol speelt in het bieden van patiëntenzorg van superieure kwaliteit. Daarom heeft Canon meer dan 70 jaar nauw samengewerkt met zorginstellingen om innovatieve technologische oplossingen te ontwikkelen om de meest recente uitdagingen van zorgprofessionals aan te gaan, waaronder:

 • Het inspelen op de constante veranderingen in de gezondheidszorg
 • Het verbeteren van werkstromen en de processen die patiëntendossiers beheren
 • Het naleven van de wettelijke verplichtingen en het beschermen van gegevens

Lees verder om te ontdekken hoe Canon u kan helpen.

Volgende stappen

Case studies

Lees wat deze bedrijven vinden van hun partnerschap met Canon.

Reageren op veranderingen

Volgens recente onderzoeken* gelooft 50% van de Europese zorgprofessionals dat nationale overheden verantwoordelijk dienen te zijn voor de gezondheid van de bevolking. 58% gelooft echter ook dat beleidsmakers de bevolking dienen aan te moedigen om verantwoordelijker te zijn voor de eigen gezondheid.

In een wereld van fluctuerende verantwoordelijkheden en veranderende politieke, financiële en sociale eisen met betrekking tot de gezondheidszorg, dienen degenen die in de branche werken te weten dat ze kunnen rekenen op de ondersteuning die ze nodig hebben om uitstekende patiëntenzorg te blijven leveren.

Van hoogwaardige zorgapparatuur tot beheertools voor patiëntendossiers; ontdek hoe het toepassen van de nieuwste inzichten en technologie uw bedrijf kan helpen de veranderende uitdagingen van de gezondheidszorg aan te gaan.

Productiviteit verhogen

De Europese Commissie heeft reeds laten zien aanzienlijk belang te hechten aan technologie en investeert elk jaar tot 100 miljoen euro in onderzoek naar elektronische processen en communicatie. Het doel is dat eHealth (elektronische gezondheidszorg) en het digitaliseren van patiëntendossiers tot 2020 massaal wordt aangenomen.

Sommige klanten van Canon profiteren al van de implementatie van innovatieve digitale werkstroomoplossingen, waardoor dagelijkse activiteiten efficiënter worden uitgevoerd, back-officeprocessen worden verbeterd en zorgprofessionals worden geholpen bij het leveren van hoogwaardige zorg.

  Wettelijke en gegevensverplichtingen naleven

  Er gelden strenge regels voor het beheren en delen van patiëntgegevens en zorginstellingen verwachten veilige oplossingen die deze juridische eisen naleven.

  Canon investeert 8% van de jaarlijkse omzet in onderzoek en ontwikkeling en ontwikkelt zo nieuwe technologieën die voldoen aan specifieke standaarden van de zorgbranche, zoals DICOM en HL7.

  Onderzoek wijst uit dat 60% van de Europese zorgprofessionals verwacht dat mobiele technologie in de nabije toekomst massaal in gebruik zal worden genomen*. Daarom blijft Canon investeren in services en oplossingen die zorgprofessionals zowel vandaag als morgen zullen ondersteunen.

  *Healthcare Vision, geschreven in samenwerking met de Economist Intelligence Unit, juni 2012