Kijk op Onderwijs

Canon Campus Portal is vernieuwd

Naar nieuwsoverzicht

Canon Campus Portal is vernieuwd

Zowel studenten, medewerkers als gasten kunnen gebruikmaken van de portal. Canon blijft investeren in de ontwikkeling van de Canon Campus portal en heeft weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd waarmee u de dienstverlening aan uw klanten kunt verbeteren.

Webupload vanuit OneDrive (for Business), Dropbox, etc.

Studenten en medewerkers loggen vanaf hun eigen laptop, smartphone of tablet in op het Canon Campus Portal en kunnen zo gemakkelijk browsen naar de bestanden die zij willen printen. Nieuw is dat men op een tablet of smartphone nu ook direct bestanden kan uploaden vanuit cloudapplicaties, zoals OneDrive en Google Drive. Tevens kunnen vooraf printinstellingen zoals aantal, kleur e.d. ingesteld worden bij het printen.

Canon Campus Portal is vernieuwd

Gebruikmaken van de eigen identiteit

Studenten willen steeds meer de identiteit die ze gewend zijn om op hun laptop te gebruiken ook inzetten in hun schoolomgeving. Daarom is het nu mogelijk om - naast het Surf-account - ook direct met het eigen Facebook- of Google-account in te loggen.


Bij printvragen direct chatten met Canon-medewerkers

Om snel antwoord te krijgen op vragen met betrekking tot printen en betalen hebben de studenten op de vernieuwde Canon Campus portal nu ook de beschikking over een uitgebreide kennisbank. Mochten studenten hun vraag niet beantwoord krijgen dan kunnen ze direct met medewerkers van Canon chatten en snel worden geholpen.


Heeft u interesse in deze nieuwe functionaliteit? Neem dan contact op met Canon >

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout