Kijk op Onderwijs

Hanzehogeschool Groningen: van productie-afdeling naar student- en medewerkergerichte-afdeling met brede dienstverlening

Naar nieuwsoverzicht

Hanzehogeschool Groningen

De grafimedia-afdeling van Hanzehogeschool Groningen faciliteert niet alleen de Hanzehogeschool Groningen, maar ook het Alfa-college en Noorderpoort. De dienstverlening van de grafimedia-afdeling bestond aanvankelijk uit traditionele diensten zoals grafische (repro)productie zoals reader on demand, printwerk, drukwerk en signing. Daar zijn nu nieuwe diensten aan toegevoegd, zoals de distributie van promotieartikelen en relatiegeschenken, audiovisuele diensten en creatieve diensten zoals dtp/vormgeving.

Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen

“Om steeds beter te voldoen aan de vraag zijn we ook aan het experimenteren met vernieuwende diensten, zoals meedenken met strategie/concept, film en fotografie, interactieve readers, narrowcasting en virtual reality (bijvoorbeeld gaming en training), en 3D-printing.” aldus Rutger van Hamersvelt, Supervisor BS bij Canon Nederland N.V. ”We willen een rol spelen in het overbrengen van een boodschap, ongeacht hoe die wordt gepubliceerd. Dit heeft ons niet alleen ander soort opdrachten, meer opdrachtgevers en een omzetstijging opgeleverd, maar ook een beoordeling van een 8,8 voor de totale dienstverlening. Het is prachtig om in een dynamische omgeving als de Hanzehogeschool te werken en van daaruit nauw samen te werken met de afdeling Marketing & Communicatie van verschillende (onderwijs)klanten.”

Bekijk de promotiefilm van de grafimedia-afdeling van Hanzehogeschool Groningen