Zakelijk

Facturen genereren

Verkort de facturatietijd naar uw klant en profiteer van e-distributie, betere factuurontwerpen en een verminderde administratieve werklast. Met de Canon Invoice Generation-oplossing profiteert u van snellere, volledig geautomatiseerde facturatie en -distributie, zowel digitaal als op papier.

Met Canon Invoice Generation kunt u het verzamelen van ondersteunende informatie en valideren van gegevens snel en eenvoudig bedienen. Wijzigingen aan lay-out en indeling kunnen eenvoudig worden aangebracht en distributie gebeurt met één druk op de knop. Raak nooit meer documenten kwijt met digitale toegang tot elke factuur en verbeter uw klantenservice door het genereren van statusrapporten - allemaal met Canon.

Wist u dat?

70% van de organisaties heeft moeite met het vinden van ondersteunende documentatie - AIIM 2012

De geschatte tijd die binnen bedrijven wordt besteed aan het handmatig samenstellen van facturen, bedraagt 30 uurCanon / KAE 2013

Bij de meeste bedrijven wordt 49% van de facturen te laat betaald - RS Advies / Canon Europe 2011

Waarom Canon Invoice Generation?

Verlaag uw kosten

Door het onderhoud van apparatuur, de documentopslagkosten en het aantal facturen dat per post moet worden verzonden te minimaliseren, maakt u met de Canon's Invoice Generation-oplossing uw backoffice winstgevend.

Zorg voor grotere controle

Met aangepaste factuurontwerpen en volledig inzicht in uw processen kunt u beter gefundeerde managementbeslissingen nemen. Dankzij de verbeterde rapportagemogelijkheden en de mogelijkheid om indiening en controle in te plannen, kunt u de dienstverlening aan uw klanten verbeteren.

Werk sneller en slimmer

Met Canon's software voor geautomatiseerde factuurgeneratie kunt u sneller dan ooit tevoren facturen maken, en tegelijkertijd e-distributie automatiseren en het aantal fouten in facturering verminderen. Het resultaat is een snellere en betere betalingscyclus en minder vorderingen.

Voldoe aan wet- en regelgeving

Canon Invoice Generation-technologie biedt een beveiligde digitale repository voor al uw facturen. Met factuurindelingen en traceerbaarheid van werkstromen die volledig aan wet- en regelgeving voldoen, kan uw organisatie vertrouwen op een end-to-end audittrail.

We kunnen onze facturen nu niet alleen sneller, duurzamer en goedkoper verzenden, maar we hebben tevens een flexibele tool voor verschillende documentstromen. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst.

Lead klant-projectmanager van een regionale leverancier van hulpmiddelen

Volgende stappen

Canon is een Executive Leadership Council-lid van het AIIM (Association of Information and Image Management).

De AIIM Executive Leadership Council brengt de topdenkers, de allerbeste mensen uit de praktijk en topmanagers op het gebied van informatiebeheer samen om de toekomst van informatiebeheer te bespreken, te definiëren en te sturen.