Zakelijk

Digitale Postverwerking

Hoe en waar u uw post ook ontvangt, Canon’s Digital Mailroom oplossing helpt u de responstijd voor klanten te verkorten en verlicht de last van slecht informatiebeheer en van naleving. Bereik met één digitale oplossing snellere postverwerking waarbij regels beter worden nageleefd.

Canon Digital Mailroom is een alles-in-eenoplossing voor centrale postverwerking. U kunt digitale postgegevens effectiever verzamelen en sorteren, de postdistributie binnen uw organisatie organiseren en zorgen voor volledige traceerbaarheid. Gegevens zijn veel makkelijker te vinden en kunnen veilig worden opgeslagen in een digitaal archief. Deze complete oplossing zorgt voor grote kostenbesparingen in uw organisatie.

Wist u dat?

Vier op de vijf organisaties scannen nog niet eens de helft van hun binnenkomende post — AIIM 2012

Jaarlijks wordt €37.000 besteed om documenten per koerier of fax te verzenden (per €7.500.000 opbrengst) — All Associates Group 2010

50% van de bedrijven vindt dat ze productiever zouden moeten zijn met digitale documentatiehulpmiddelen — AIIM 2012

Waarom Canon Digital Mailroom?

Verlaag uw kosten

Doordat post sneller wordt gesorteerd en er minder geprinte exemplaren van post nodig zijn, kunt u met Canon Digital Mailroom de archiefruimte minimaliseren en de operationele kosten en verwerkingskosten drukken.

Zorg voor grotere controle

U krijgt met Canon Digital Mailroom een duidelijker beeld van de procedures van uw postkamer en u zorgt ervoor dat alleen relevante post wordt bezorgd bij eindgebruikers. Zo krijgt u een beter inzicht in de stappen van het postproces, terwijl er aanzienlijk minder post verloren gaat.

Werk sneller en slimmer

Met Canon Digital Mailroom wordt post sneller dan ooit bezorgd bij de ontvangers, zodat u sneller kunt reageren op uw klanten. Software voor het vastleggen van gegevens maakt het makkelijker om documenten te delen en bewerken voor verzending en zelfs om het gebruikers mogelijk te maken onderweg productief te zijn.

Voldoe aan de normen

Canon Digital Mailroom biedt ook een veiligere manier om de informatie die uw organisatie verzendt en ontvangt, te traceren en op te slaan. Dankzij de traceerbaarheid van de gehele werkstroom en controle over de toegang tot vertrouwelijke post, kunt u zonder problemen voldoen aan de regels.

We verwerken per jaar 120.000 inkomende postitems van meer dan 150 verschillende klanten, dus het met de hand sorteren van post was een aanzienlijke uitdaging. De impact op de relatie met belanghebbenden en op arbeidskosten was groot. Dankzij Canon’s Digital Mailroom oplossing verloopt de verwerking van post veel sneller en eenvoudiger. Dit levert een kostenbesparing van naar schatting €120.000 per jaar op.

Een Europees accountancy- en belastingadviesbureau