Duurzaamheidassortiment & certificaten

Duurzaamheidassortiment & certificaten

Duurzaamheidassortiment & certificaten

Canon streeft ernaar de milieu-impact van haar producten steeds verder terug te dringen. We willen er zeker van zijn dat alle natuurlijke hulpbronnen goed worden beheerd, zodat ook volgende generaties er nog plezier van hebben. We hechten dan ook veel waarde aan milieukenmerken die meerdere facetten certificeren en onder meer strenge eisen stellen aan energieverbruik, emissies naar water en lucht, gebruik van chemicaliën, etc. Milieukenmerken, zoals het Europees Ecolabel, Nordic Swan en EMAS, zijn een nuttige aanvulling op keurmerken die uitsluitend de herkomst van vezels certificeren (zoals FSC of PEFC), en zijn bij uitstek geschikt om duurzaamheid in de gehele productieketen te garanderen.

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen. Zwart-wit, kleur, groot- en kleinformaat, voor een breed en nog steeds groeiend scala aan toepassingen. Canon’s printmedia, toners, inkten en consumables zijn uitgebreid getest en goedgekeurd om een consistente kwaliteit te bieden.

Met diverse certificaten garandeert Canon dat het papier aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid voldoet.

Canon papier