Zakelijk

Think-magazines

Deze Think-magazines bieden inzicht in de huidige situatie op de detailhandel-, ontwerp- en verpakkingsmarkten en de manier waarop de printindustrie op deze dynamische markten kan inspelen.

Volgende stappen

Think Retail

Think Retail Guide

Lees de Canon Think Retail, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne detailhandel.

Think Packaging

Think Packaging Guide

Lees de Canon Think Packaging, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne verpakkingsindustrie.

Think Creative

Lees de Canon Think Creative, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne designwereld.

Think Build

Lees de Think Build, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van print in de bouw.

Think Décor

Think Décor

Lees Think Décor, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van digitaal printen in de Europese interieurbranche.

Think Personal

Think Personal Guide

Lees Think Personal, een magazine met inzichten in personalisatie en de mogelijkheden die print voor deze toegevoegde waarde te bieden heeft.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van print

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van print

Of het nu gaat om het printen op hout, glas, behang, magneetfolie of vloermaterialen, Canon biedt u volop inspiratie om creatieve waarde toe te voegen aan uw (bestaande) producten. Laat u inspireren!

Bekijk Canon's grootformaat printers

Verken het Canon-assortiment grootformaat printers.

Meer van dit soort artikelen lezen

Think Digital ondersteunt de printcommunity door lezers te voorzien van inzichten in de branche, nieuwe ideeën en inspiratie door succesverhalen.