Illustratie van Océ ColorWave grootformaat printtoepassingen

Océ ColorWave grootformaat printoplossingen zijn speciaal ontworpen voor CAD, GIS en grafische omgevingen, passen naadloos in de workflow en bieden een zeer hoge kwaliteit en productiviteit.

De onderstaande categoriën vormen een verzameling van de meest creatieve toepassingen die mogelijk zijn gemaakt met de Océ ColorWave*, en helpen u innovatie het middelpunt van uw bedrijf te maken.

CAD, GIS en grafische communicatie

Veel bedrijven communiceren graag hun boodschap middels een campagne via grootformaat prints, omdat elke print een directe impact heeft op de klantperceptie, en daarmee de verkoopcijfers. Met grootformaat printoplossingen van Canon zijn bedrijven niet alleen zeker van hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een grote impact. Zo creëert u een effectieve manier van communicatie, die groot, gedurfd en invloedrijk is.

Interieurdecoratie

Decoratief printen heeft een bepaalde kunstfactor waarmee elk oppervlak een uniek karakter en unieke stijl krijgt, of het nu een muur, een vloer, textiel, een meubel of een ander object is. Met Canon grootformaat printoplossingen weet u zeker dat dit karakter en deze stijl daadwerkelijk tot leven komen in een ontwerp dat voor zich spreekt.

Verpakking

Producten die er goed uit zien trekken de aandacht van consumenten. Maar soms kan 'goed' nog beter, of zelfs 'uniek' zijn. Canon's grootformaat printoplossingen bieden veelzijdige printopties op media die zijn ontworpen om prototypen en verpakkingen te maken.